Campus Training

Campus Training

Sol·licita més informació
Campus Training
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
CAMPUS TRAINING pretén des de fa mes de 16 anys, ser el punt de trobada i referència per a totes les persones que desitgen arribar a la seva meta professional.
Per això, seguim dues vies fonamentals, la integració d'alumnes a l'Estat mitjançant l'obtenció de places a través d'oposicions, i la titulació i especialització en diferents professions amb les quals puguem inserir al nostre alumne en el mercat laboral en la professió escollida.
La nostra col·laboració i suport continu amb estaments públics fa del nostre treball una tasca fonamental per a les millores laborals de milers de persones que han passat pels nostres centres. Així ho reflecteix les certificacions oficials amb què comptem.

La nostra Missió
Formar professionals que donin una resposta eficaç a les necessitats actuals i futures de l'empresa, combinant adequadament la teoria amb la pràctica empresarial i fent ús de la metodologia oberta recolzada en les noves tecnologies.
Les empreses demanen professionals especialitzats

material pedagògic
CAMPUS elabora i edita els seus propis materials d'estudi, aplicant a tots els seus productes la qualitat com a principi. Una qualitat que ve determinada per l'equip que intervé en la seva elaboració: professionals de creació, disseny, maquetació i producció. Componen un equip altament coordinat amb un únic objectiu: l'efectivitat i l'eficàcia dels nostres productes i la satisfacció de les necessitats de cadascun dels nostres alumnes.
Un aspecte d'enorme rellevància en CAMPUS és el lliurament a l'inici de curs dels continguts, ja que suposa una condició necessària, encara que no suficient, per a l'èxit del programa formatiu. Per aquest motiu, convé que l'elaboració dels continguts respongui a les necessitats de formació prèviament detectades, tenint en compte a més el perfil d'alumne al qual ens dirigim.

equip Docent
Un aspecte determinant que determina la qualitat dels nostres estudis és la composició del seu claustre de professors i l'adequació d'aquests als objectius del programa.
El professorat en un bon centre ha d'estar format, fonamentalment, per un claustre de professors especialitzats en les diferents tecnologies. Molts dels nostres professors treballen a temps parcial, compatibilitzant la dedicació professional amb l'exercici de la docència i la investigació. Aquests professionals aporten l'experiència diària de la seva pràctica laboral.
Quan parlem d'aquest servei, podem dir que ho estem fent de l'essència de tot el sistema d'estudi i de tota la base metodològica d'aquest. El servei docent està format per tres figures professionals:
Professors i tutors de grup.
Director o coordinador de l'àrea.
Aquests tres perfils professionals són els encarregats d'acompanyar l'alumne durant tota la seva marxa en el procés formatiu i, per tant, en la consecució dels objectius plantejats per l'alumne. La seva funció està molt diferenciada, encara que totes les seves funcions es complementen a la vegada.
El sistema formatiu de CAMPUS uneix les virtuts d'aquests professionals amb la flexibilitat física i temporal i la més completa i actual combinació de mètodes docents
Plataforma Informàtica e-learning
També anomenat campus virtual o plataforma on-line, és l'eina que posa a disposició de l'alumne tota la informació necessària per al seu accés a través d'Internet, fomentant la interacció alumne-professor a través de diversos mitjans (xat, correu electrònic, fòrums, etc.).
Així doncs, no hi ha límits per a la comunicació, l'intercanvi d'idees i experiències i especialment l'accés a un gran volum d'informació.
Tots aquells que tenien dificultats per accedir a processos de formació, bé per incapacitat física, per dificultat per al desplaçament al centre en què s'imparteixen els cursos, per falta de temps, etc., tenen ara al seu abast una àmplia varietat de possibilitats per formar-se.
Campus Training
 • CAMPUS Bcn Ronda
  Ronda Universitat, nº10 (esquina Balmes)- Principal 1º08007 Barcelona
 • CAMPUS Bcn Plaça
  Plaça Universitat, nº5 - Principal 2ª08007 Barcelona
 • CAMPUS Hospitalet
  Carrer Major, 10-14, piso 1º, pta 1ªB08901 L'Hospitalet de LLobregat (Barcelona)
 • CAMPUS Terrassa
  Passeig del vint-i-dos de Juliol, nº330.08221 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te