Cursos des de
180€ - 1.385€
CEF Barcelona

CEF Barcelona

Sol·licita més informació
CEF Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Universitat a Distància de Madrid (UDIMA) és una universitat oficial, l'activitat va començar el 2008 i que, al costat del Centre d'Estudis Financers, conforma el Grup CEF.- UDIMA. És el CEF.-, institució creada el 1977 i amb un aval de 400.000 antics alumnes, l'embrió de la UDIMA, la tercera universitat a distància d'Espanya i la primera el capital és 100% privat.

La UDIMA ha obtingut verificació positiva dels plans d'estudis oficials Grau, Màsters i Doctorat presentats a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i ha estat autoritzada per Direcció General d'Universitats per a la implantació dels títols; sent la Fundació Madrid + d l'entitat encarregada de realitzar el seguiment dels mateixos.

La seva metodologia està basada en la formació a distància, fent ús de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació. D'aquesta manera, es contribueix al fet que, malgrat la distància, l'alumne se senti acompanyat pel professor en tot moment. No en va, si ADN circula la idea de ser una 'universitat propera' a l'alumne en tot el procés del seu aprenentatge.

El campus i principal seu de la Universitat es troba a la localitat madrilenya de Collado Villalba.
CEF Barcelona
  • Barcelona
    C/ Gran de Gràcia, 17108012 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te