Cursos des de
180€ - 1.385€
CEF Barcelona

CEF Barcelona

Sol·licita més informació
CEF Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'activitat del CEF.- es desenvolupa en tres camps principals, sempre relacionats amb la formació:

En primer lloc, la preparació d'Oposicions d'accés als diversos cossos de les Administracions Públiques, amb requisit de llicenciat o diplomat, activitat en la qual som líders indiscutibles en nombre d'alumnes i resultats (afirmació basada en les dades auditades externament i que pot comprovar visitant les taules que trobareu a cadascuna de les nostres oposicions). Preparem per a l'accés a més de 30 cossos i escales diferents, ajudant als nostres alumnes a que la major part de les places siguin guanyades per ells.

En segon lloc, vam impartir la més completa oferta formativa de Màsters Professionals, Cursos Superiors i Monogràfics, enfocats a un mateix objectiu: l'ocupació. Cada any revisem i adaptem les nostres més de 250 accions formatives buscant la major utilitat per als nostres alumnes i que gràcies a aquestes trobin la seva primera oportunitat laboral o millorin la seva posició en la que ja tenen, a més de facilitar la formació contínua de professionals.
A les empreses no només els atenem des del punt d'oferir-los a professionals capacitats a les nostres aules a través del servei de Borsa de Treball. També un gran nombre d'empreses confien en el CEF.- la formació contínua dels seus treballadors. El nostre Departament de Formació a Empreses s'encarrega d'adaptar els nostres recursos materials i humans a les necessitats concretes aconseguint altes quotes de satisfacció. Cal destacar en aquest punt els èxits aconseguits per la metodologia outdoor en el desenvolupament d'Habilitats Directives.

En tercer lloc, el CEF.- compta amb una moderna i especialitzada Editorial. Disposem d'un fons editorial tècnic i orientat a la pràctica amb més de 250 publicacions molt apreciades pels professionals i estudiosos de la Comptabilitat, de la Tributació, de la matèria Laboral i del Dret en general.
CEF Barcelona
  • Barcelona
    C/ Gran de Gràcia, 17108012 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te