Cursos des de
600€ - 6.360€

Titulacions

8
3 Oficials 38%
5 Propies 63%

Metodologies

2
3 Presencials 38%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
5 A distància 63%
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC

Sol·licita més informació
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia és un centre docent adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech. Està situat al Campus de la UPC a Terrassa, a només 25 km de Barcelona.

El Centre imparteix dos estudis oficials de grau: el Grau en Multimèdia i el Grau en Fotografia i Creació Digital, l'única titulació universitària oficial de l'Estat en l'àmbit de la fotografia. Ambdós estudis estan adaptats, des del curs 2009/2010, a les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). Així mateix, el CITM ofereix diversos cursos de postgrau relacionats amb els àmbits d'especialitat de les tecnologies multimèdia, la fotografia i la creació digital.

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia acull un conjunt de cinc laboratoris de recerca i desenvolupament de projectes anomenat PENTALAB, un espai de referència en recerca, innovació i transferència tecnològica en l'àmbit multimèdia, audiovisual i de la imatge. Compta amb un laboratori audiovisual, un laboratori de continguts i aplicacions interactives multimèdia, un laboratori d'imatge generada per computador, un d'interacció humà-computador i un de qualitat de la imatge.

El Centre està dotat amb instal·lacions i equipaments informàtics i fotogràfics d'última generació, així com els més innovadors programes de software, que donen suport al desenvolupament d'activitats formatives, de recerca i de transferència de coneixement. 

L'estudiantat del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia pot fer pràctiques remunerades en empreses a partir de tercer curs, en el marc dels convenis de cooperació educativa. Mitjançant aquestes pràctiques, l'estudiantat pot finançar una part important del cost dels estudis. El CITM també té una borsa de treball molt eficaç que posa en contacte estudiantat i graduats i graduades, amb empreses que li fan arribar les seves ofertes de treball.

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia manté acords d'intercanvi amb universitats que imparteixen estudis de característiques similars, en el marc del programa Sòcrates Erasmus (universitats europees), i acords bilaterals amb universitats americanes, que tenen com a objectiu fomentar la mobilitat dels seu estudiantat i professorat.

Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia. CITM-UPC
  • Terrassa (Barcelona)
    C. de la Igualtat, 3308222 Terrassa (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te