Descripció del centre

L'escola ISC està formada per un grup de professionals ( llicenciats, psicòlegs…) que des de fa més de 10 anys treballem amb col.lectius d'estudinats ( alumnes entre 16 i 25 anys) . Partint de l'experiència hem creat un centre petit i familiar que ens permet  ajudar a  l'alumne en el camp tant acadèmic com personal i tenim com a objectiu la inserció en el sector educatiu i laboral obtenint èxits importants per al jove.
Des del curs 2008/2009 vam decidir donar un pas més endavant en la nostra formació, canviant de lloc. Ens hem traslladat a un nou local molt més preparat i modern per acollir als nostres alumnes.

La nostra història formativa va començar fa molt anys, a Gran Via 545, com a acadèmia LUMEN; més tard com a centre ISC ( informàtica) ; després com a centre per a majors de 25 anys ( Preclaror) i en l'actualitat som un centre especialitzat en PQPI, Proves d'accés a Grau Mitjà i Superior, GES ( Graduat escolar en ESO, lliure), preparació per a la Selectivitat (PAU), Repàs escolar i Reforç universitari.



Campus i seus

Escola ISC
Ptge. Oliveras s/n 08009 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola ISC
X