Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

La societat actual es troba dins d'un món en constant evolució en què els canvis es produeixen a gran velocitat. El marc econòmic i social es presenta com a eix fonamental del nostre futur més immediat. La capacitat que tinguem d'adaptar-nos a aquests canvis, resultaran determinants per aconseguir l'èxit.

Dins de l'entorn econòmic, ens trobem amb un mercat laboral altament competitiu. Aquelles persones que adquireixin noves competències i siguin capaços de diferenciar de la resta, veuran incrementades exponencialment les seves oportunitats d'assolir els objectius proposats.

És per això que considerem la formació com una eina indispensable per fer front a l'alta exigència del món laboral i empresarial. Entenem la formació com un procés continu durant tota la vida laboral, proporcionant l'adquisició de noves competències necessàries per aconseguir l'excel·lència i adaptabilitat professional que exigeix el mercat laboral.

EANE Escola Oberta de Negocis ofereix als alumnes programes formatius de gran qualitat, adaptats a les més actuals exigències del mercat. El nostre principal objectiu és proporcionar uns sòlids coneixements que ofereixin als nostres estudiants totes les eines necessàries per aconseguir l'èxit professional i la capacitat d'assumir amb absoluta solvència els canvis i reptes futurs.

A EANE Escola Oberta de Negocis proposem un aprenentatge centrat en l'alumne, proporcionant un tracte constant i individualitzat en el qual les noves tecnologies tenen un paper fonamental, per tal que obtingui la major flexibilitat i així aconseguir el màxim aprofitament del programa formatiu.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Els programes formatius que imparteix EANEEscola Oberta de Negocis es basen en un model a distància. El centre posa a la disposició dels alumnes les eines necessàries per a garantir la qualitat formativa i la consecució d'una base sòlida de coneixements, així com una atenció constant i personalitzada durant tot el període lectiu, amb l'objectiu de servir de suport i guia perquè l'alumne conclogui profitosament els seus estudis. Els avantatges del centre:
  • Més de 100 programes
  • Assessorament personalitzat
  • Professorat altament qualificat
  • Continguts actualitzats
  • Planificació a mesura
  • Sense horaris ni desplaçaments
  • Avaluació contínua
  • Diploma acreditatiu
  • Possibilitats de finançament
  • Borsa d'ocupació pròpia
  • Gestió de formació bonificada
  • Formació a empreses
Experiència
Sistemes de qualitat en ensenyament:
  • EANE Escola Oberta de Negocis, amb l'objectiu de garantir l'excel·lència en la formació i serveis impartits, desenvolupa una sèrie de processos de seguiment, anàlisi i millora dins del sistema de gestió de qualitat.
  • L'elaboració d'enquestes és una de les mesures adoptades per EANE Escola Oberta de Negocis per a mesurar el grau de satisfacció dels alumnes respecte als serveis rebuts per part de l'Escola.
Convenis de col·laboració i pràctiques professionals:
  • EANE Escola Oberta de Negocis, en honor d'oferir la millor formació i servei als seus alumnes, realitza convenis de col·laboració amb diferents centres, associacions o entitats. Amb aquestes col·laboracions busquem donar a la nostra formació una qualitat i servei diferenciador que permeti als alumnes millorar l'aplicació de les seves capacitats professionals. Una col·laboració acadèmica, un suport professional una vegada acabats els estudis, un reconeixement formatiu... són diferents vies d'interacció amb els diferents agents amb l'únic objectiu de repercutir directament en la seva formació tots els beneficis d'aquesta.
Requisits d'admissió
Cada curs i cada màster té els seus propis requisits d'admissió. Consulta la fitxa del curs que vols realitzar per a més informació sobre les seves condicions d'accés.
Model educatiu
Els programes formatius que imparteix EANE Escola Oberta de Negocis es basen en un model a distància. Aquest mètode proporciona a l'alumne una major flexibilitat, permetent compaginar els seus estudis amb la seva disponibilitat de temps i sense importar el lloc on es trobi.
Què ofereix aquest centre
Aquestes són les característiques de la nostra formació:
  • Material Didàctic: L'alumne en iniciar els seus estudis disposa del material didàctic en suport virtual (o físic, de forma opcional) necessari per a seguir el pla docent fixat. 
  • Sistema d'avaluació: El mètode emprat per a realitzar el seguiment formatiu és el d'avaluació contínua. 
  • Tutor: En inscriure's a l'escola, se li assignarà a l'alumne un tutor que li guiarà en totes els programes formatius que l'estudiant realitzi. El tutor actuarà com a dinamitzador i assessor del curs.
  • Professors: EANE Escola Oberta de Negocis compta amb professorat propi i amb personal docent col·laborador. Amb ells formem un equip d'experts capaços de guiar a l'estudiant i realitzar un seguiment continu.
  • Campus virtual: L'alumne podrà trobar al campus virtual tots els continguts acadèmics, així com material addicional que els professors aportin per a completar o ampliar els coneixements. A més, estarà en permanent contacte amb tota la informació i novetats de l'escola i li permetrà actuar interactivament amb els professors, tutors i personal no docent.
  • Diploma: Una vegada l'alumne hagi superat satisfactòriament els estudis, l'alumne obtindrà un Diploma certificant els coneixements en la matèria.

Campus i seus

Escuela abierta de negocios - EANE
Avda. Meridiana 354 10º 08027 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

EANE - Escuela Abierta de Negocios
X