Cursos des de
consultar preu

Titulacions

11
4 Oficials 36%
7 Propies 64%

Metodologies

1
11 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

Sol·licita més informació
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona és un centre de formació superior que comprèn tots els àmbits de l'hostaleria i restauració. Associat a la Universitat Abat Oliba CEU, és el centre educatiu de referencia del Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona. Amb una àmplia oferta acadèmica a tots els nivelss (cursos professionals, grau mitjà, superior i cursos universitaris) l'escola compta amb la col·laboració d'empreses, docents i professionals líders en el sector.
Els cicle formatius que s'imparteixen a ESHOB compten amb l'homologació oficial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
Practica el teu futur

El model educatiu dual d'ESHOB permet viure l'experiència del món real de la professió des del primer dia. Conscients de la importancia que té sobre el futur professional de l'alumnat, el 50% de l'horari d'ensenyament es dedica a pràctiques. Per això s'ofereix un ambient favorable per a la formació amb cuines de producció, cuines demostratives, cuines pedagògiques i aules exclusives de tast dins dels 4.500m quadrats d'instal·lacions dedicades exclusivament a l'hostaleria.

COMPROMESOS AMB LA FORMACIÓ DELS FUTURS LÍDERS DE L'HOSTALERIA.
 
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
  • Barcelona
    Passeig del Taulat, 24308019 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te