ESL Idiomas en el Extranjero

ESL Idiomas en el Extranjero

Sol·licita més informació
ESL Idiomas en el Extranjero
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
ESL és una de les organitzacions líders a nivell mundial en viatges lingüístics a l'estranger *.

En associació amb institucions educatives localitzades a més de quaranta països arreu del món, oferim programes d'estudis lingüístics i vocacionals, disponibles en més de dos-cents destinacions.

Des de 1997, hem treballat en coordinació directa amb les nostres escoles associades per oferir un servei de gran qualitat i un portafoli de productes al preu correcte. La nostra Garantia ESL del Millor Preu garanteix que els nostres estudiants paguin exactament la mateixa quantitat inscrivint a través nostre que si s'inscrivissin directament a les oficines de les nostres escoles associades.

El personal de totes les nostres oficines a nivell internacional, està conformat per persones apassionades pels idiomes, que han experimentat per si mateixes l'aventura d'aprendre un idioma a l'estranger. El seu professionalisme i coneixements pràctics són el millor suport per als nostres estudiants al llarg de tot el procés del seu viatge d'estudis, des de la selecció de la seva escola i destinació i fins que va tornar a casa i posterior opinió sobre el viscut en tota la seva experiència d'aprenentatge a l'estranger.

Visqui una nova cultura, millori les seves competències lingüístiques i expandeixi els seus horitzons Estem aquí per a vostè, abans, durant i després del seu viatge!.
ESL Idiomas en el Extranjero
  • (Barcelona)
    Passeig de Gràcia nº 86 Planta 208008 (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te