Cursos des de
consultar preu

Titulacions

13
13 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

2
0 Presencials 0%
13 On-line 100%
13 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
Sol·licita més informació
iFP
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
iFP posa al teu abast una completa oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior, s'adapta a les necessitats de les empreses actuals i dissenyada per donar resposta a les demandes del mercat de treball a Espanya i Europa.
Amb aquesta proposta, iFP contribueix a corregir dos dels majors problemes del nostre país en el terreny laboral: l'escassetat de professionals amb una qualificació intermèdia i la manca d'especialització.
A més, tots els seus programes formatius aposten clarament per la innovació tecnològica i compten amb la col·laboració d'empreses líders, el que ajuda als estudiants a apropar-se al món de l'empresa des del primer moment i molt abans que comencin a treballar. Aquesta és precisament la filosofia de la FP Dual, un model de referència i d'èxit en països com Alemanya, Regne Unit, França o Austràlia.
Tots els programes de iFP permeten obtenir un títol oficial de FP o un certificat professional. Es tracta d'una titulació fonamental, ja que la taxa d'atur entre els titulats en FP és tres vegades inferior a la del conjunt de la població juvenil.
iFP
  • Barcelona
    C/ Llançà, 5108015 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te