Cursos des de
consultar preu

Titulacions

4
1 Oficials 25%
3 Propies 75%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Institut Paul Bocuse España

Institut Paul Bocuse España

Sol·licita més informació
Institut Paul Bocuse España
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
IPB España – Escuela Superior de Gastronomía de vanguardia.
El Grupo Planeta i el Institut Paul Bocuse ens hem unit per aportar una visió nova i innovadora al sector de la formació gastronòmica i culinària, per això, hem apostat per una proposta diferencial al mercat que irromp amb el model tradicional no només d'ensenyament, sinó de filosofia vinculada a la formació educativa en restauració.
El Grupo Planeta i el Institut Paul Bocuse com a entitats de gran prestigi, trajectòria i reconeixement, conjuminen les seves forces per revolucionar la formació en gastronomia i generar un impacte a nivell global. Amb la missió de transmetre amb exigència i passió, l'experiència, els coneixements tècnics i empresarials amb l'objectiu de preparar als nostres alumnes per a les millors professions del món. Per aconseguir-ho, s'aposta per una escola multifuncional que entén la demanda del mercat, les necessitats del sector i sobretot la responsabilitat social que té l'empresa en el context agroalimentari. Comptem amb els millors professionals de la formació superior i experts del sector gastronòmic, amb una oferta adaptada a les noves tendències del sector i amb instal·lacions d'última generació, on el nostre alumnat podrà aprendre combinant teoria, pràctiques, aplicació a situacions reals i incrementar les seves competències i visió empresarial.
A més, en línia amb els valors de tots dos grups "Respecto-Exigència-Generositat-Ètica", el nostre compromís amb la societat propendeix per la incorporació de la filosofia Slow Food i Quilòmetre Zero, els productes de proximitat, els circuits curts de proveïment i en general, el respecte per la cultura agroalimentària del lloc en el qual es troba emplaçada l'Escola. Aquests aspectes es traslladen a la nostra oferta formativa.
Institut Paul Bocuse España
  • Barcelona
    Avenida Diagonal 66208034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te