Cursos per modalitats

Descripció del centre

CURS DE MECÀNIC DE COMPETICIÓ  

Objectius  

L'objectiu del curs és oferir als alumnes una formació teòrico-pràctica que els permeti incorporar-se en equips com mecànics de competició, ja sigui en l'especialitat de rallyes o circuits, així com en qualsevol altre sector de l'automoció.  

Per a això l'alumne serà preparat a consciència i se li van inculcar els coneixements necessaris perquè pugui desenvolupar el seu treball amb un màxim de professionalitat.  

El nostre propòsit no és només que l'alumne adquireixi coneixements de mecànica, sinó també la capacitat de construir prototips i / o realitzar modificacions en l'estructura de sèrie d'un vehicle.  

A qui va dirigit?  

Els cursos seran d'interès per a persones que recentment hagin acabat formacions de grau mitjà o superior de mecànica o electromecànica i vulguin ampliar els seus coneixements de mecànica en competició.  

Enginyers que han cursat carreres tècniques i tenen una extensa base, podran rebre una formació específica i adquirir experiència pràctica en aquest àmbit.  

Persones que estiguin treballant com mecànics de competició i vulguin especialitzar-se en algun aspecte en concret (telemetries, preparació de motors, etc.)  

Joves les províncies no disposen de centres dedicats a la mecànica de competició.Si és així la direcció farà tot el possible per facilitar la recerca d'habitatge o residència possiblement compartida amb altres alumnes en la mateixa situació.  

En general a qualsevol persona que vulgui incorporar-se en l'apassionant món de la competició.  




Cursos més populars

Campus i seus

RacingTEC
calle aragó 643 b 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

RacingTEC
X