Cursos des de
970€ - 2.190€

Titulacions

5
1 Oficials 20%
4 Propies 80%

Metodologies

2
2 Presencials 40%
0 On-line 0%
5 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
Solución Laboral

Solución Laboral

Sol·licita més informació
Solución Laboral
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
SolucionLaboral és una companyia disciplinar orientada al camp de la formació donant oportunitats a totes les persones perquè les empreses, els nostres col·laboradors, coneguin abans de contractar, que estudis, que experiència, que competència, que capacitat hi ha darrera de cada un de nosaltres.

En Solución Laboral apostem per la qualitat en l'educació i per la qualitat en tot el nostre material didàctic realitzat per professionals altament qualificats i especialitzats en cada un dels mòduls que impartim, professionals que porten anys en el sector de la formació i que estan donant suport a cada moment als nostres alumnes. El nostre principal objectiu és que aconsegueixis el teu.

La situació actual ens imposa les seves directrius, el mercat, les empreses, no es conformen amb tenir assalariats sense formació, anem avançant en el temps i no ens veiem reflectits amb la dinàmica empresarial i laboral de fa uns anys. Actualment els avenços tecnològics, els nous productes, les noves tendències ens obliguen a tots a renovar, a estar al dia i no perdre oportunitats laborals, hem de consolidar-nos en un àmbit laboral que està ple de competències, no ens serveix només l'experiència hem de buscar una solució nova que ens aporti els coneixements que actualment demanden totes les empreses.
Solución Laboral
  • Barcelona
    C/ Balmes 7, 1ºD08007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te