Vet Formación

Vet Formación

Campus, seus i serveis
VetFormación és una acadèmia dissenyada i dirigida per veterinaris i persones implicades en el benestar animal, amb gran experiència docent i formació en el sector veterinari. Comptem amb la col·laboració de les millors clíniques i del suport i confiança dels veterinaris més reconeguts.

Amb VetFormación trobaràs el millor curs en línia i presencial en hospitals i centres veterinaris per poder obtenir una titulació d'acord amb la futura homologació basada en el BOE actual. A més oferim l'auxiliar veterinari que actualment té la seva feina poder seguir formant-se i especialitzant-mitjançant cursos en línia a distància dirigits per especialistes de reconegut prestigi internacional.

Que oferim:
  • Qualificació: Formació professional d'acord amb l'actual legislació.
  • Dedicació: Dedicació exclusiva al futur professional del sector veterinari les 24 hores mitjançant una plataforma en línia.  
  • Professionalitat: Si ja aquestes treballant en el sector veterinari i vols continuar estudiant i formar-te encara més en aquesta professió, t'oferim cursos online i presencials d'especialització.
  • Especialització: Podràs gaudir de pràctiques en centres i hospitals veterinaris des del primer dia amb professionals d'alta qualificació i especialització
Vet Formación
  • Barcelona
    Plaza de Eusebi Guell, 1308034 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te