Orientació Acadèmica

Estudiar a l'estranger - Estius a l'estranger

  • Una altra opció que existeix per passar un període de temps a l'estranger és l'assistència a un curs d'estiu en una escola estrangera. Existeixen infinitat d'opcions per a la realització d'aquests cursos, des de l'assistència a seminaris sobre matèries especifiques a la realització d'un curs d'aprenentatge o de perfeccionament d'idiomes.

    Aquesta opció pot ser molt interessant perquè puguis aprofundir en algun tema en concret en un centre internacional, o com a oportunitat per millorar l'idioma. A més, tens l'opció de compaginar aquests estudis amb una experiència laboral estival a l'estranger, i així, poder adquirir competències transversals a més d'ajudar-te a finançar la teva estada.

    Si et decantes per aquesta opció tindràs l'avantatge de no patir un salt gaire gran en la teva rutina habitual, només estaràs fora del teu entorn per un període molt curt de temps, però per altra banda, no podrà absorbir d'una manera plena la cultura del país visitat. Pot ser que aquesta sigui una forma òptima de prendre un contacte inicial amb un país i un mètode d'ensenyament per a posteriors ocasions optar per una estada més llarga.

    Existeixen agències que poden organitzar-te aquesta estada a l'estranger, però també pots fer-ho pel teu compte, i així, començar a practicar amb els diferents tràmits i gestions burocràtiques que es requereixen per passar un període de temps a un altre país.

    Coneix les raons per estudiar a l'estranger i els reptes que hauràs de superar. Informa't sobre com estudiar a l'estranger en la nostra secció.
Cursos relacionats