Orientació Acadèmica

Tornar a estudiar - Motius per tornar a estudiar

 • Tornar a estudiar
  Tornar a estudiar
  és una decisió que prenen moltes persones i per motius molt diversos.

  La formació és una de les claus del desenvolupament professional, i també, l'entrada a la majoria de les professions. Si vols adquirir noves competències, aconseguir una feina nova o promocionar en l'actual, la formació contínua és imprescindible.

  A continuació trobaràs els principals motius pels quals pots decidir tornar a estudiar:
   

  Millorar el teu currículum

  El mercat de treball és molt competitiu i requereix que els professionals estiguin sempre actualitzats. Si vols promocionar o canviar de feina, la formació t'ajudarà a aconseguir aquest objectiu.

  Adquirir nous coneixements

  Mai és tard per aprendre, i sempre és bo aprendre coses noves. L'adquisició de nous coneixements pot ajudar-te en la millora de les teves competències professionals i la teva ocupabilitat.

  Ampliar la teva xarxa de contactes

  Conèixer gent nova que et pugui recomanar sempre és una oportunitat. La majoria de feines es mouen a través dels contactes. Una bona xarxa de contactes t'ajudarà a millorar les teves oportunitats laborals.

  Millorar les teves capacitats mentals

  Estudiant de nou s'activen capacitats mentals, el cervell està més despert. De la mateixa forma que un decideix cuidar el seu cos i tenir-lo en forma, el cervell ha d'estar també sempre en forma.

  Adquirir nous hàbits

  Tornar a estudiar suposa organitzar-se i adquirir uns bons hàbits d'estudi. Aquests hàbits, a banda de ser útils pera la tasca d'estudiar, podran ser transferits a altres activitats.

  La formació contínua, una necessitat real

  La formació contínua s'està convertint en un aspecte imprescindible per a tot professional. L'actualització del coneixement i l'adquisició de nous coneixements són aspectes fonamentals.

  Els idiomes, les competències tecnològiques, les competències lingüístiques,... són cada vegada més demandades als diferents llocs de treball, a banda de les competències tècniques pròpies de la professió. Existeix una forta competència professional, la formació contínua és una de les claus per a que et puguis diferenciar dels demés, i també, millorar.

  Hi ha molts motius per tornar a estudiar, així que una vegada hagis pres la decisió, has de començar a realitzar els passos per tornar a estudiar.
Cursos relacionats