Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys a la Comunitat Valenciana

1044 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aurea7 Formació
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys a la Comunitat Valenciana
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs permet preparar la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys perquè tots els alumnes que participin puguin accedir a qualsevol grau universitari de qualsevol universitat de la Comunitat Valenciana.
El curs consta d'un material didàctic preparat i seleccionat per a formadors especialistes en cadascuna de les matèries, que segueix estrictament el temari marcat per la Conselleria d'Educació per a cada assignatura, i s'enfoca en la superació de la prova, la qual cosa ajuda a tenir un alt índex d'aprovats.
A més dels materials, tindràs tutors especialistes que faran classes dels punts més importants de cada assignatura a través de la pissarra virtual, la planificació setmanal dels continguts a treballar, resoldran dubtes a mesura que avanços amb el curs, comprovaran l'evolució mitjançant simulacions de proves.

Temari

Estructura de la prova:
La prova que hauràs de realitzar una vegada finalitzis el curs consta de:
  • Fase comuna: Valencià, Castellà, Comentari de text i Llengua estrangera (impartim anglès o francès).
  • Fase específica: dues assignatures a triar entre les ofertes en la branca triada, depenent del grau universitari que es vulgui fer.

Requisits

Per poder fer la prova s'han de tenir 25 anys o més abans de l'1 d'octubre de l'any en què es realitza la prova i no tenir ningun titulo que d'accés a la universitat (PAU o Equivalent).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudessin a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzessin un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudessin a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit a qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Conselleria d'Educació per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovat.

Idiomes en els quals s'imparteix

El curs s'imparteix en castellà o català.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza una vegada s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys a la Comunitat Valenciana
Aurea7 Formació
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Sol·licita informació
X