Administratiu de Corporacions Locals

14 Persones han demanat informació
1071 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Administratiu de Corporacions Locals
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Vols presentar-te a les oposicions d'administratiu i d'auxiliar administratiu de l'Administració Pública?. A MasterD som experts preparant oposicions. Milers d'alumnes preparats amb èxit i 20 anys d'experiència avalen la nostra formació.
Aquesta preparació et permet presentar-te a totes les places i de qualsevol organisme: Ajuntaments, Diputacions, Governs Autonòmics, Universitats, Estatals i de serveis de salut.
Avantatges de preparar les oposicions d'Administratiu:
  • Aconseguiràs una feina estable: avui dia tenir un contracte indefinit no és garantia d'un treball assegurat, però treballar a l'Administració Pública suposa tenir una feina per sempre. Tindràs molta més estabilitat que en el sector privat.
  • Una bona remuneració: el treball d'un administratiu a l'empresa privada sol ser menor que el d'un funcionari. Si aproves les oposicions d'administratiu de les corporacions locals tindràs un bon sou assegurat, incloent pagues extres.
  • Flexibilitat horària: el treball de funcionari permet compatibilitzar la vida personal amb la professional. Si tens família ja no serà un problema. Els horaris en l'Administració Pública permeten conciliar les dues àrees.
  • Altres beneficis: tindràs més vacances, beneficis socials, possibilitat de demanar excedències, dies propis i possibilitats reals de promoció interna.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els tests. Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials.

Avantatges del curs

Perquè superis amb èxit l'oposició d'auxiliar administratiu en MasterD t'oferim els millors mitjans humans i tècnics: professors experts, simulacres d'examen, classes en directe i un seguiment i control individualitzat per a cada alumne. Et preparem les oposicions d'auxiliar administratiu i administratiu (C1 i C2) amb garanties ja que MasterD i el seu sistema exclusiu P8.10 t'ajuda a obtenir notes superiors a 8. ¡A més preparem la promoció interna d'aquesta oposició !.
Administratiu de Corporacions Locals
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X