Agent Rural de la Generalitat

1026 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Agent Rural de la Generalitat
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

Si t'agradaria treballar en un futur en la protecció del medi ambient pots accedir a les oposicions que es convoquen d' Agent Rural de la Generalitat de Catalunya, un cos que està present en tot el territori català i que ocupa quatre àmbits d'actuació: prevenció i investigació d´incendis forestals; fauna protegida, caça i pesca; recursos forestals; i espais naturals protegits.

Si vols aconseguir una plaça com a Agent Rural a Aulamestre t'oferim la possibilitat de preparar-te totes les proves; teòriques, psicotècniques i físiques (Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformgym) per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries...A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola o pertànyer a un Estat membre de la Unió Europea. Haver complert els 18 anys i no haver superat l'edat de jubilació forçosa. Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Carnet de conduir B. Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Agent Rural de la Generalitat
Aula Mestre
Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X