Curs d'Arduino Bàsic

1026 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
AIP Aula Informàtica Professional
Curs d'Arduino Bàsic
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
40 hores
Consulteu el preu

Descripció

Arduino és una plataforma d'electrònica oberta (Open Source) per a la creació de prototips basada en programari i maquinari flexibles i fàcils d'utilitzar. Gràcies a aquest curs d'Arduino podràs construir prototips complexos de maquinari i programari en qualsevol disciplina gairebé sense coneixements previs, i crear-los d'una forma àgil, ràpida i barata. La característica diferencial d'Arduino és que compta amb una gran comunitat oberta amb ganes de compartir coneixement i facilitar el desenvolupament a tots els nivells.

Destinataris

Tota persona curiosa i amb ganes d'aprendre en el món de la robòtica. Tots els coneixements previs dels donarem al curs, de manera que no calen estudis previs per a realitzar el curs.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Disposem d'una aula tècnica perfectament equipada, en la qual disposaràs de tot el material necessari per aprendre aquest nou curs d'Arduino, on vam incloure un kit de Arduino de regal amb tots els components necessaris per a la realització del curs.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Data inici: octubre 3

Objectius

L'objectiu del curs d'Arduino és veure les possibilitats que té i provar les seves funcionalitats. En finalitzar el curs tindràs una idea clara del que és Arduino i de les seves possibilitats, donant-te coneixements suficients de la base perquè a partir d'aquí puguis crear els projectes que vulguis.

Titulació obtinguda

Certificat AIP

Promocions

Aquest curs de arduino pot ser bonificat a través de la Fundació Estatal per a la formació en l'ocupació (antiga fundació tripartida), per a tot treballador donat d'alta en el règim general de la Seguretat Social. Mitjançant aquesta bonificació, totes les empreses independentment de la seva grandària, poden formar els seus empleats utilitzant el crèdit anual de què disposen per a formació (mínim 420 € per empresa).

Preu

Consulteu el preu
A consultar.

Borsa de treball

Tots els nostres alumnes tenen accés a la nostra Borsa de treball Activa.

Professorat

Ignasi De Francisco

Tipus d'avaluació

Evaluació personalitzada i contínua.

Horari

Per determinar
Curs d'Arduino Bàsic
AIP Aula Informàtica Professional
Campus i seus: AIP Aula Informàtica Professional
AIP Aula Informàtica Professional
C/ Diputació, 337 08009 Barcelona
Sol·licita informació
X