Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Descripció


Et resulta gratificant ajudar els altres? T'agradaria treballar en una residència d'avis, en una residència de disminuïts psíquics, en un centre ...?Saps que el 2015 serà obligatori tenir titulació oficial per poder treballar en el sector de la dependència?. Si vols treballar en aquest sector has de preparar-com més aviat millor.

 


Els continguts del nostre curs segueixen íntegrament l'índex de matèries indicats en el certificat de professionalitat de nivell 2, SSCS0208, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Et preparem a nivell teòric perquè vagis als processos d'acreditació de competències que convoca l'administració laboral de les comunitats autònomes.Aquest curs et prepara per poder treballar en un sector en constant creixement, el d'atenció a la dependència.Podràs exercir el teu labor professional treballant amb persones dependents; gent gran, discapacitats físics, psíquics o sensorials, en institucions socials, aplicant les estratègies i procediment dissenyades per l'equip interdisciplinari competent per mantenir i millorar la seva autonomia personal i les seves relacions amb l'entorn.Converteix la teva vocació en una professió amb Exitae i el seu curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1: Suport en l'organització d'intervencions en l'àmbit institucional.
  • Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higiènic en institucions.
  • Mòdul 3: Intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions.
  • Mòdul 4: Suport psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions.

Requisits

Sense requisits.

Objetius

L'objectiu d'aquest curs és preparar els continguts tal i com estableix l'SEPE (Servei Públic d'Ocupació Estatal).
Aprendre a preparar ia donar suport a les intervencions d'atenció a les persones i al seu entorn dins de l'entorn institucional.
Conèixer els diferents tipus de dependència (física, psíquica i sensorial) i saber quina és la funció del professional amb cada un d'ells.
Adquirir coneixements que permetin al professional col·laborar en els protocols d'intervenció física, cognitiva i social que es plantegen a nivell institucional.
Saber actuar davant les diferents situacions de conflicte tant amb els usuaris com amb els seus familiars.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials