Autòmats Programables

9 Persones han demanat informació
1079 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Autòmats Programables
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest curs d'autòmats programables aprendràs a programar, dissenyar i integrar autòmats dins d'un sistema automatitzat. A més ara, a l'matricularlte et regalem un any de llicència del programa TIA PORTAL v.13 perquè puguis practicar des de casa tot l'après.

Exitae i la Càtedra UPM / MD han creat aquest curs d'autòmats programables que s'adapta a les exigències del mercat laboral. Amb aquest curs de plc podràs posar en pràctica el que has après al teu centre més proper, tindràs classes en directe on el teu professor resoldrà els teus dubtes i videoclases sobre continguts del curs.

Els nostres professors i entrenadors t'ensenyaran a dominar les operacions bàsiques dels autòmats programables, centrant-se en el funcionament dels autòmats més usats en la indústria actual: autòmats siemens S7-1200, S7-200, S7-300 i S7-1500.

Temari

1. Transició de la Lògica Cablejada a la Lògica Programada
2. Sistema de Numeració
3. Àrees de Memòria
4. El Autòmat S7-1200
5. Operacions Lògiques amb Contactes
6. Operacions amb Contactes II
7. Blocs de programa
8. Temporització i Comptatge
9. Marques i operacions de transferenciaa
10. Operacions. comparació
11. Operacions matemàtiques
12. Analògiques i comptadors ràpids
13. Organització de Programa Grafcet
14. Comunicació Industrial.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

Conèixer els principals sistemes de numeració existents. La relació de l'autòmat programable i l'entorn que l'envolta en una automatització. Saber com es codifica la informació perquè l'autòmat l'entengui, com s'expressa la informació en un entorn digital, com l'autòmat obté la informació, com la processa, com l'emmagatzema i com expressa els resultats del programa a l'exterior. Entendre com l'autòmat rep la informació de l'exterior per mitjà d'entrades i controla els dispositius de la nostra automatització per mitjà de sortides. Saber que el comportament de l'autòmat ve determinat per un programa d'usuari i que aquest programa es realitza gràcies a un programari de programació. Comprendre que un projecte d'automatització està format per diversos elements o blocs, per la qual cosa cal tenir en compte una sèrie de consideracions prèvies a la programació.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD ?Innovación y Competencias? de la Universidad Politécnica de Madrid.

Pràctiques

Pràctiques professionals en empreses.

Promocions

Llicència TIA PORTAL v.13. 1 any gratis en matricular

Avantatges del curs

Centre Col·laborador Siemens a productes d'automatització. Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.
Autòmats Programables
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X