MASTERD Profesionales

Autòmates programables

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • 3
    -
    • Barcelona
    • Barcelona
    • Barcelona
consultar preu

Autòmates programables

Descripció

Amb aquest curs d'autòmats programables aprendràs a programar, dissenyar i integrar autòmats dins d'un sistema automatitzat. A més ara, a l'matricularlte et regalem un any de llicència del programa TIA PORTAL v.13 perquè puguis practicar des de casa tot l'après.Exitae i la Càtedra UPM / MD han creat aquest curs d'autòmats programables que s'adapta a les exigències del mercat laboral. Amb aquest curs de plc podràs posar en pràctica el que has après al teu centre més proper, tindràs classes en directe on el teu professor resoldrà els teus dubtes i videoclases sobre continguts del curs.Els nostres professors i entrenadors t'ensenyaran a dominar les operacions bàsiques dels autòmats programables, centrant-se en el funcionament dels autòmats més usats en la indústria actual: autòmats siemens S7-1200, S7-200, S7-300 i S7-1500.


Veure més

Temari del curs

1. Transició de la Lògica Cablejada a la Lògica Programada.
2. Sistema de Numeració.
3. Àrees de Memòria.
4. El Autòmat S7-1200.
5. Operacions Lògiques amb Contactes.
6. Operacions amb Contactes II.
7. Blocs de programa.
8. Temporització i Comptatge.
9. Marques i operacions de transferència.
10. Operacions. Comparació.
11. Operacions matemàtiques.
12. Analògiques i comptadors ràpids.
13. Organització de Programa Grafcet.
14. Comunicació Industrial.
Veure més

Objetius

Conèixer els principals sistemes de numeració existents. La relació de l'autòmat programable i l'entorn que l'envolta en una automatització. Saber com es codifica la informació perquè l'autòmat l'entengui, com s'expressa la informació en un entorn digital, com l'autòmat obté la informació, com la processa, com l'emmagatzema i com expressa els resultats del programa a l'exterior. Entendre com l'autòmat rep la informació de l'exterior per mitjà d'entrades i controla els dispositius de la nostra automatització per mitjà de sortides. Saber que el comportament de l'autòmat ve determinat per un programa d'usuari i que aquest programa es realitza gràcies a un programari de programació. Comprendre que un projecte d'automatització està format per diversos elements o blocs, per la qual cosa cal tenir en compte una sèrie de consideracions prèvies a la programació. Treballar amb el llenguatge de contactes, conegut com a editor KOP.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD Innovació i Competències de la Universitat Politècnica de Madrid.

Promocions

Llicència TIA PORTAL v.13. 1 any gratis en matricular-te.

Avantatges del curs

Centre Col·laborador Siemens en productes d'automatització.
Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Autòmates programables