Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública

20 Persones han demanat informació
1057 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment places d'auxiliar administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

Les funcions principals d'un auxiliar administratiu estan relacionades amb el treball d'oficina, bé sigui tramitant correspondència, rebent documents, atenent trucades telefòniques, arxivant documents, tramitant expedients, actualitzant l'agenda o utilitzant la maquinària d'oficina (fotocopiadores i ordinadors).

Estudia les oposicions d'auxiliar administratiu i podràs treballar en els ajuntaments i altres organismes públics de Catalunya.

En MasterD t'oferim un preparador personal i un tutor especialitzat, clases en directe, activitats en los centres, simulacres d'examen i molt més.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor. Activitats al teu centre: Individuals i en grup. Prepara qualsevol convocatòria: De tots els organismes i categories. Videoclasses 24 hs: Accés a totes les classes en vídeo.

Promocions

Amb aquest curs et donem GRATIS un curs de mecanografia i 3 cursos multimèdia de Word, Excel i Access.
Auxiliar Administratiu de l'Administració Pública
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X