Curs de preparació del Batxillerat

46 Persones han demanat informació
1137 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs de preparació del Batxillerat
Sol·licita informació
Curs
Distància
900 hores
Consulteu el preu

Descripció

El curs CEAC de Batxillerat proporciona la capacitació per aprovar les proves oficials que les comunitats autònomes convoquen anualment per a aquelles persones que volen obtenir el títol de Batxillerat.

Temari

1. Llengua Castellana i Literatura 1
2. Llengua Castellana i Literatura 2
3. Literatura Castellana
4. Història d'Espanya
5. Història de la Filosofia
6. Filosofia i Ciutadania
7. Anglès
8. Ciències per al Món Contemporani
9. Educació Física
10. Matèries Específiques segons Modalitat

Destinataris

Persones que necessiten el títol oficial de la Batxillerat per incorporar-se al mercat laboral, oposicions o bé, continuar els seus estudis superiors (Formació Professional Grau Superior i Universitat).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

Homologar la teva formació. Adquirir els coneixements teòrics fonamentals per superar les proves lliures de Batxillerat. Accedir directament a un cicle formatiu de Grau Superior. Optar a un major nombre d'oposicions per treballar a l'administració pública i empreses privades de tots els sectors que requereixin empleats amb Batxillerat. Amb el teu títol de Batxillerat també podràs presentar-te a les proves d'accés a la universitat (PAU) i cursar una carrera de l'especialitat que desitgis.

Avantatges del curs

Avantatges CEAC: Realització de videoconferències durant el curs. Campus on-line amb apunts de reforç, fitxes-resum i videoteca. Professors personals.

Professorat

L'equip de professors el formen professionals especialitzats i amb experiència laboral i docent en aquest àmbit: Eva San Millán Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) per la Universitat de Barcelona. guillermo Seminara Llicenciat en Comunicació Social per la Universitat de la Plata (Argentina). CAP. Marta Álvarez Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Màster en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Núria Priego Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona. CAP per la Universitat de Girona.
Curs de preparació del Batxillerat
CEAC
Sol·licita informació
X