ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Curs
Presencial
9 Mesos
  • Barcelona
consultar preu

Curs Professional de Sala

Descripció

Amb aquest curs intensiu t'iniciaràs en el món de la sala; coneixent i portant a terme les funcions de cambrer o cap de rang, així com les diferents classes de servei i el seu desenvolupament, les característiques i funcionament dels recursos tecnològics i materials, amb un complet coneixement del producte.

Aquesta formació ofereix a l'alumne nocions sobre l'organització i gestió d'un restaurant, i el servei dels diferents plats i begudes.

Veure més

Temari del curs

• Operacions bàsiques de bar-cafeteria.
• Tècniques de servei en restaurant.
• Restauració de col·lectivitats.
• Restauració d'hotel.
• Congressos i banquets.
• Buffets.
• Introducció a la cocteleria.
• Oferta gastronòmica i el preu.
• El local i la seva localització.
• Empreses en restauració.
• El menú i la carta.
• Costos i facturació.
• Protocol.
• La Neo-Restauració.
 
 

Destinataris

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones la vocació és el servei i que desitgen professionalitzar-se.

Metodologia

La formació es divideix en sessions pràctiques i sessions teòriques (75% -25% respectivament). La formació es complementa amb un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i online alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat.

Horari/Torn

Una tarda a la setmana de 17 a 20h.

Durada

Durada: 125 hores. Període acadèmic: A consultar.

Titulació obtinguda

Curs professional de sala. Titulació pròpia de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona reconegut pel Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Preu

A consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Professional de Sala