FP Jesuïtes UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances

FP Jesuïtes UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2000 Hores
consultar preu

Descripció

El Cicle Superior d'Administració i Finances Online es consolida com el cicle amb majors contractacions en el mercat durant aquest any.

Aneu a utilitzar programari específic de gestió d'impostos, comptabilitat i eines financeres avançades, Excel, Word i Access de nivell avançat, que et permetran estar actualitzat pel que fa a les eines digitals de gestió empresarial més eficients i àgils. Tindràs un perfil d'alta capacitat digital.

Competències per a les que et prepara el curs

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i finances et capacita per: organitzar i executar la gestió i administració en els processos comercials, comptables, fiscals i financers d'una empresa, ja sigui pública o privada, multinacional o pime.

Requisits


  • Tenir el títol de Batxillerat (LOGSE)

  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental

  • Estar en possessió del títol de COU (Curs d'Orientació Universitària).

  • Haver aprovat la Prova d'accés a Grau Superior específica (es requereix tenir almenys 19 anys en l'any que es realitza la prova o 18 per a qui posseeixen el títol de Tècnic)

  • Tenir algun altre títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics

  • Haver aprovat la prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

  • Tenir qualsevol Titulació Universitària o equivalent.Metodologia

Els estudiants treballaran activament per si mateixos a través de processos de descobriment, on la funció del professor serà bàsicament la d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament.
S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Perspectives laborals

Podràs treballar exercint les tasques administratives en la gestió i l'assessorament en les àrees laboral, comercial, comptable i fiscal, com ara: oferint un servei i atenció als clients i ciutadans, realitzant tràmits administratius amb les administracions públiques o gestionant l'arxiu i les comunicacions de l'empresa.

Preu

Des de 222 euros/mes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances

Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances