Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes

1026 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
EDUCEM BUSINESS, SL
Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
On-line
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

Actualment oferim tres cicles formatius de la branca d'informàtica: el Cicle de Grau Mitjà de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i els Cicles de Grau Superior de Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM) i Tècnic d'Administració de sistemes informàtics en xarxa (ASIX). El primer curs dels graus superiors de la branca d'informàtica és comú i convalidable per als tres cicles de grau superior existents DAM, ASIX i DAW.

El Centre planteja aquests estudis de forma eminentment pràctica, on es pretén formar un bon tècnic capaç d'adaptar-se a l'evolució de la informàtica. Els eixos bàsics del cicle són el tractament de les bases de dades, desenvolupament d'aplicacions tant mòbils com d'escriptori, la creació d'espais web, l'administració de sistemes i xarxes. Utilitzem sempre les tecnologies i tècniques més actuals sobre diverses plataformes: Windows Server, XML, SQL, HTML, CSS, Linux, PHP, SGBD, CMS, LDAP, Streaming, etc.Requisitos del curs:

Temari

Primer Curs
Sistemes informàtics (198 hores)
Gestió de bases de dades (165 hores)
Programació (198 hores)
Llenguatge de marques i sistemes de gestió de la informació (99 hores)
Formació i Orientació Laboral (99 hores)
Empresa i iniciativa emprenedora (66 hores)

Segon Curs
 Sistemes informàtics (Seguretat, rendiment i recursos) (33 hores)
 Gestió de bases de dades (33 hores)
 Fonaments de maquinari (66 hores)
 Administració de sistemes operatius (99 hores)
 Planificació i administració de xarxes (165 hores)
 Serveis de xarxa i Internet (99 hores)
 Implantació d'aplicacions web (66 hores)
 Administració de SGBD (33 hores)
 Seguretat i alta disponibilitat (99 hores)
 Projecte (99 hores)
 Formació en centres de treball (317 hores)
 Anglès orientat a les TIC (66 hores)
 

Competències per a les quals et prepara el curs

Configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics, garantint la funcionalitat, la integritat dels recursos i serveis del sistema, amb la qualitat exigida i complint la reglamentació vigent. Administrar sistemes operatius de servidor, instal?lant i configurant el programari, en condicions de qualitat per assegurar el funcionament del sistema. Administrar serveis de xarxa (web, missatgeria electrònica i transferència d'arxius, entre d'altres) instal?lant i configurant el programari, en condicions de qualitat. Gestiona les aplicacions instal?lant i configurant el programari, en condicions de qualitat per respondre a les necessitats de l'organització. Implantar i gestionar bases de dades instal?lant i administrant el programari de gestió en condicions de qualitat, segons les característiques de l'explotació. Optimitzar el rendiment del sistema configurant els dispositius maquinari d'acord als requisits de funcionament.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Aquest plantejament totalment pràctic dels Cicles Formatius de grau superior de la família professional d'Informàtica fa necessari disposar del mateix entorn de treball tant a l'aula com a casa. Per aquesta raó, els alumnes treballen amb els seus propis ordinadors portàtils, el que potencia l'aprenentatge i que garanteix que l'alumne podrà continuar treballant a casa de la mateixa manera que ho fa a classe.

Idiomes en els quals s'imparteix

La llengua anglesa sigui fonamental en la inserció laboral de l'alumnat dels cicles formatius.

Objectius

L'objectiu principal d'DAM i ASIX, educar II, és formar un bon professional en el món de la informàtica, tant en l'àmbit de conceptes i procediments com pel que fa a capacitats clau, per tal de garantir la seva incorporació a l'empresa.

Titulació obtinguda

Tècnic en Grau Superior en Administració de Sistemes informàtics en Xarxes

Pràctiques

Formació en Centres de treball (317 hores). Aquesta unió empresa-escola ens permet valorar les necessitats reals de les empreses

Perspectives laborals

Tècnic en manteniment de sistemes informàtics. Tècnic en informació i assessorament en sistemes i aplicacions informàtiques. Cap d'explotació de sistemes informàtics en PIMES. Administrador de sistemes i xarxes. Tècnic en seguretat de sistemes en xarxa.

Avantatges del curs

L'escola Educem ha aconseguit la Carta Erasmus Universitària, que té com a finalitat que l'alumnat de cicles formatius de grau superior pugui realitzar pràctiques en una empresa o organització d'un altre país europeu

Tipus d'avaluació

Contínua

Lloc on s'imparteix el curs

Pl. Maluquer i Salvador, 19 08401 Granollers

Horari

Les classes s'imparteixen en horari de matins, de dilluns a divendres de 8.00 a 13.30 h.
Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes
EDUCEM BUSINESS, SL
Campus i seus: EDUCEM BUSINESS, SL
EDUCEM BUSINESS, SL
c/Joan Prim, 11 08400 Granollers (Barcelona)
Sol·licita informació
X