FP Jesuïtes UOC

Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i publicitat

FP Jesuïtes UOC

Cicle formatiu de grau superior
On-line
Oficial / Homologat
2000 Hores
consultar preu

Descripció

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i publicitat et capacita per: definir i efectuar el seguiment de les polítiques de Màrqueting basades en estudis comercials, promocionar i publicitar els productes i / o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats.

Amb la crisi i l'aparició de noves empreses a internet (tant nacional com internacional) provoca que les oportunitats per al futur professional del màrqueting estan pràcticament assegurades.

El professional en Màrqueting és expert en generar una "oferta de valor" i tornar competitiva a una empresa. És un professional imprescindible avui en el nucli de qualsevol organització. El mercat professional d'aquest sector reclama professionals que tinguin la capacitat de mantenir-se connectats en tot moment, i que tinguin una formació i un pensament enfocats en clau global.

Competències per a les que et prepara el curs

Realitzar les gestions necessàries per a la constitució i posada en marxa d'una empresa comercial planificant i gestionant l'obtenció dels recursos financers necessaris, que procurin la rendibilitat econòmica i financera de l'empresa.
Obtenir, analitzar i organitzar informació fiable dels mercats aplicant tècniques estadístiques i establir un sistema d'informació eficaç (SIM), que serveixi de suport en l'elaboració d'accions de màrqueting.
Organitzar grups d'enquestadors i / o entrevistadors i realitzar enquestes i / o entrevistes planificant el treball de camp, utilitzant les tècniques i procediments establerts per complir els objectius fixats en el pla d'investigació comercial.
Assistir en l'elaboració i seguiment de les polítiques i plans de màrqueting analitzant les variables de màrqueting mix per aconseguir els objectius comercials definits per l'empresa.

Requisits


  • Tenir el títol de Batxillerat (LOGSE)

  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental

  • Estar en possessió del títol de COU (Curs d'Orientació Universitària).

  • Haver aprovat la Prova d'accés a Grau Superior específica (es requereix tenir almenys 19 anys en l'any que es realitza la prova o 18 per a qui posseeixen el títol de Tècnic)

  • Tenir algun altre títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics

  • Haver aprovat la prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

  • Tenir qualsevol Titulació Universitària o equivalent.Metodologia

Els estudiants treballaran activament per si mateixos a través de processos de descobriment, on la funció del professor serà bàsicament la d'acompanyant, dinamitzador i mentor (guia), allunyant-se de la visió clàssica del procés d'ensenyament.
S'aposta, doncs, per un tipus d'aprenentatge conjunt amb metodologies que impliquin la resolució de problemes, la participació en el desenvolupament de projectes, la creació conjunta de productes, la discussió i la indagació. La plataforma i les eines tecnològiques que aporta la UOC ho faran possible.

Objetius

El nostre principal objectiu és ajudar-te a convertir-te en un professional que sàpiga fer amb un enfocament totalment pràctic. És per això que aprens a través de la resolució de projectes a partir d'un repte inicial que et proposem, ja que així et serà més fàcil posar-ho en pràctica en el teu entorn professional.

Perspectives laborals

Podràs treballar exercint les tasques de màrqueting i publicitat per a empreses o organitzacions, potenciant la integració de les eines de la publicitat en línia en els plans de comunicació empresària d'analítica web, canals de venda adaptats a la mobilitat, estratègies de posicionament SEO / SEM i estratègies de social media màrqueting.
Tècnic de Màrqueting i publicitat.
Tècnic en Relacions Públiques.
Organitzador d'esdeveniments de màrqueting i comunicació.
Auxiliar de mitjans en empreses de publicitat.

Preu

Des de 222 euros/mes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i publicitat

Cicle Formatiu de Grau Superior en Màrqueting i publicitat