Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística

27 Persones han demanat informació
1077 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

El cicle formatiu de Grau Superior de Transport i Logística et prepara per organitzar, gestionar i controlar activitats de transport de mercaderies i viatgers en l'àmbit nacional i internacional. En el moment que obtinguis la teva titulació en planificar i gestionar les activitats logístiques d'una empresa, d'acord amb la normativa vigent i als objectius establerts per la direcció de l'empresa, en el marc de la qualitat, seguretat i respecte mediambiental.

Temari

Primer any
  • Formació i orientació laboral (FOL)
  • Gestió administrativa del comerç internacional
  • Gestió econòmica i financera de l'empresa
  • Anglès
  • Logística d'emmagatzematge
  • Transport internacional de mercaderies
Segon any
  • Comercialització del transport i la logística
  • Gestió administrativa del transport i logística
  • Logística d'aprovisionament
  • Organització del transport de mercaderies
  • Organització del transport de viatgers
  • Projecte de transport i logística
  • Formació en el centres de treball

Competències per a les quals et prepara el curs

Conèixer a fons els mercats internacionals i detectar oportunitats de negoci. Dominar les polítiques de producte, preu, comunicació i distribució més efectives a cada país. Gestionar contractes mercantils internacionals i establir relacions comercials amb clients d'altres parts del món. Responsabilitzar-se de les activitats d'importació i exportació, incloent els seus aspectes financers i les formes de pagament.

Destinataris

Dirigit a joves estudiants amb inquietuds pel sector del transport i la logística que volen formar-se com a professionals al costat d'empreses de referència.

Requisits

Ser major de 17 anys. Estar en possessió del títol de Batxillerat, COU o equivalent (homologat a Espanya). Tenir el títol de tècnic / a superior o especialista. Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental. Disposar d'un títol de FP Grau Mitjà i haver realitzat els complements de formació o la prova d'accés requerida per cursar un cicle formatiu de Grau Superior. Tenir qualsevol titulació universitària oficial o equivalent. Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodología online: Exámenes presenciales en Barcelona, Madrid, Sevilla y Valencia.

Durada

Durada: 2 anys. Propera convocatòria: Setembre 2024.

Objectius

Aquest programa formatiu capacita els estudiants per a: Organitzar els departaments d'una empresa de transport i logística de mercaderies o viatgers. Elaborar i gestionar plans de transport, producció i operacions, així com fluxos del magatzem i els tràfics diaris. Planificar rutes de llarga distància o de repartiment. Efectuar les gestions administratives necessàries per al transport internacional de les mercaderies i viatgers. Gestionar satisfactòriament les relacions amb clients, atenent les seves demandes i resolent incidències i queixes. Organitzar l'emmagatzematge de les mercaderies en les condicions que en garanteixin la conservació. Gestionar i supervisar l'aprovisionament de materials i mercaderies. Assumir la gestió administrativa d'operacions d'importació i exportació.

Titulació obtinguda

El programa permet obtenir una titulació oficial corresponent a un cicle formatiu de Grau Superior. Aquest títol et faculta per: Iniciar estudis de grau en qualsevol universitat espanyola, tant pública com privada. Cursar una carrera universitària en qualsevol dels països que conformen l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), prèvia homologació del títol al país de destinació. Accedir a una professió qualificada en l'àmbit laboral.

Pràctiques

416 hores de pràctiques.

Perspectives laborals

Amb el teu títol de FP, pots exercir les següents funcions: Cap de trànsit d'empreses de transport de viatgers per carretera. Gerent de l'empresa de transport. Cap d'operacions. Inspector / a de transport de viatgers per carretera. Cap de magatzem. Cap d'estació d'autobusos. Gestor/a de transport per carretera. Gerent d'empreses de transport per carretera. Cap de circulació. Agent de transports o de càrrega. Comercial de serveis de transport. Coordinador/a o operador/a logístic/a. Tècnic/a en logística del transport.

Avantatges del curs

Empreses col·laboradores Aquest programa formatiu compta amb la participació d'empreses de reconegut prestigi nacional i internacional. Emmarcades en sectors com el transport de mercaderies i viatgers, l'alimentació o la metal·lúrgica, totes elles destaquen per la seva llarga experiència i la seva posició de lideratge. DHL, Pascual, RACC, Transports Metropolitans de Barcelona, Unipost, Celsa.

Tipus d'avaluació

Exámenes presenciales en Barcelona, Madrid, Sevilla y Valencia.
Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
Campus i seus: iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
C/Llançà, 51 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X