TecnicSuperior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

1027 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Bemen 3
TecnicSuperior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris d'utilització i qualitat exigits en els estàndards establerts.


El centre disposa de l'autorització per impartir el "2 x 3". L'obtenció de dos titulacions de la família professional d'Informàtica en només tres cursos. El primer curs és comú, el segon curs és d'especialització (administració de sistemes, desenvolupament d'aplicacions multiplataforma o d'aplicacions web) i en el tercer curs, si s'escau, s'obtindria un segon títol de tècnic superior en informàtica.

 

Temari

  • Sistemes informàtics (198 h)
  • Bases de dades (231 h)
  • Programació (297 h)
  • Llenguatge marquis i sistemes gestió d'informació (99 h)
  • Formació i orientació laboral (99 h)
  • Empresa i iniciativa emprenedora (66 h)
  • Entorns de desarrollo (66 h)
  • Accés a dades (132 h)
  • Desenvolupament d'interfícies (99 h)
  • Programació multimèdia i Dispositius Mòbils (99 h)
  • Programació de serveis i processos (99 h)
  • Sistemes de gestió empresarial (99 h)
  • Projecte desarrollo d'aplic. multiplataforma (99 h)
  • Formació en centres de Treball (317 h)

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

1653 hores de formació al centre i 317 hores de formació als centres de treball.

Titulació obtinguda

Tecnic Superior Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma

Pràctiques

Si

Perspectives laborals

Aquest professional exerceix la seva activitat en entitats públiques o privades de qualsevol grandària, tant per compte aliè com per compte propi, realitzant el seu treball en l?àrea de desenvolupament d?aplicacions informàtiques multiplataforma en diversos àmbits: gestió empresarial i de negoci, relacions amb clients, educació, oci, dispositius mòbils i entreteniment, entre altres; aplicacions desenvolupades i implantades en entorns d?intranet, extranet i internet; implantació i adaptació de sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients.

Preu

Consulteu el preu
A consultar

Avantatges del curs

La formació en centres de Treball (FCT) forma part del currículum obligatori dels CICLES FORMATIUS. Consisteix en la Realització de pràctiques a les empreses i institucions amb la finalitat de coneixer l'entorn real de la Professió, aplicar a els Coneixements adquirits i la inserció laboral. La FCT és Pot exemptar (total o parcial) per experiència laboral. Les empreses i institucions col·laboradores estan homologades paper Departament d'Ensenyament i és coordinin amb el centre mitjançant a els tutors d'FCT (del centre il 'empresa). El tutor / a d'FCT del centre recull els necessitats i disponibilitats dels estudiants i a els Proposa els 'entitats on Fer els Pràctiques. Els estudiants también podin proposar empreses i institucions. Una cop assignada l'empresa o Institució, l'estudiant haura de desenvolupà els Competències establertes (entrevista, Objectius curriculars, etc.) amb la supervisió dels tutors / es del centre i empresa.
TecnicSuperior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
Bemen 3
Campus i seus: Bemen 3
Bemen 3
C/ Cartellà, 48 08031 Barcelona
Sol·licita informació
X