Coaching i Lideratge

1094 Persones estan visitant aquest curs
Preu 118 €
Sol·licita informació
Serveis Formatius L'Om
Coaching i Lideratge
Sol·licita informació
Curs
On-line
60 hores
Preu 118 €

Descripció

En l'àmbit de l'empresa/organització, el líder té com a finalitat aconseguir objectius concrets, per tant, la seva efectivitat es mesurarà a partir dels resultats obtinguts. No obstant això, el líder no sol ser conscient del marc on desenvolupa accions que li permetran assolir els seus objectius, i és precisament el procés de coaching que l'ajuda a adonar-se, a treballar conscientment dins d'aquest marc, de manera que té més possibilitats d'acció.

El coaching, doncs, no és únicament una tècnica, és, sobretot, una manera de "fer empresa" que porta a una transformació de l'entorn, la qual permet desenvolupar noves competències.

Aquest curs pretén facilitar un coneixement bàsic del procés de coaching orientat al lideratge d'equips, així com recursos i tècniques per fer-ho en el si de l'organització, millorant així les relacions i competències de l'equip i, per conseqüència, els resultats.

Temari

Objectius:
-          Adquirir els coneixements bàsics del procés de coaching i els seus elements.
-          Proporcionar recursos i tècniques encaminades a la posada en pràctica del coaching en les organitzacions i/o equips de treball.
-          Facilitar estratègies de millora de la capacitat de lideratge i de les relacions dins/amb l'equip de treball.
-          Afavorir la millora de les capacitats professionals i personals i, en conseqüència, dels resultats del treball en equip en l'organització/empresa.
  
Programa:
Tema 1. El Coaching.
Tema 2. El Coach.
Tema 3. Lideratge i coaching.
Tema 4. La Intel·ligència emocional i el coaching.
Tema 5. Avaluació del procés de Coaching. Conclusions.

Destinataris

Coordinadors/es, gerents d'entitats, caps d'equip, responsables de personal, professionals de l'àmbit socioeducatiu (educadors/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues, professors/es,...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic, ... - Tutorització i atenció personalitzada. - Avaluació continuada mitjançant les activitats periòdiques i final.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català/Castellà (a escollir pel/la alumne/a)

Durada

60 hores Un cop matriculat es disposarà de 6 mesos per desenvolupar i finalitzar el curs; pàssat aquest termini caldrà renovar la inscripció, aquest cop amb descompte.

Titulació obtinguda

Certificat de realització i aprofitament

Preu

Preu 118 €
118¤ (100¤ per a estudiants, persones a l'atur i/o associats/ades de TISOC. Cal acreditar la situació abans de fer efectiu el pagament)

Professorat

Montserrat Sánchez, educadora social i formadora de l'àmbit social i empresarial des de fa més de 10 anys.

Lloc on s'imparteix el curs

On line
Coaching i Lideratge
Serveis Formatius L'Om
Campus i seus: Serveis Formatius L'Om
Serveis Formatius L'Om
17005 Girona
Sol·licita informació
X