Descripció

Amb aquest curs intensiu t'iniciaràs en el món de la cocteleria, amb una metodologia enfocada a la pràctica adquirint les competències bàsiques per a la realització de còctels a nivell professional sabent detectar i assimilar els diferents gustos que pot tenir un client.

En aquest curs es podran perfeccionar els principis globals de cocteleria internacional, sensibilitzant l'alumne sobre el correcte i coherent ús d'elements, copes, gots, ingredients, i decoracions; així com la importància de rendibilitzar al màxim el producte utilitzat.

Veure més

Temari del curs

• El còctel i tipologies.
• L'establiment.
• El Bartender.
• El procés de tast.
• L'estació central.
• La cristalleria i parament.
• Destil·lats i famílies.
• Receptaris.
• Creativitat.
 

Dicci

Veure més

Destinataris

Professionals

Persones aficionades a la cocteleria

Metodologia

Les classes són 100% pràctiques i interactives amb l'alumne i les seves necessitats de formació, segons l'experiència demostrada. S'analitzen totes les variants de servei en funció del tipus d'establiment i perfil del consumidor.

Horari/Torn

Dimecres i dijous 19.30-21.30h.

Durada

10 sessions de 2 hores cadascuna.

Titulació obtinguda

Diploma de Cocteleria. Titulació pròpia de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona reconegut pel Gremi d'Hotels de Barcelona i el Gremi de Restauració de Barcelona.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cocteleria