Controlador Aeri

7 Persones han demanat informació
1079 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Controlador Aeri
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Vols treballar com a controlador aeri?. Tindràs un sou elevat i una professió excitant. En MasterD et preparéssim totes les proves d'accés que convoquen les entitats acreditades per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per a la formació de controladors aeris.
Prepara amb garanties les proves per realitzar la formació amb qualsevol entitat acreditada. MasterD t'ofereix la millor preparació.

L'anglès ja no serà un problema per aconseguir la teva plaça de controlador aeri ja que el nostre curs inclou la preparació de l'anglès específica per a controlador aeri (inclosa l'entrevista personal en anglès) necessària per aconseguir la teva plaça.

Aquest curs de controlador aeri et garanteix l'accés a la formació amb les entitats acreditades per AESA. Prepararàs de manera específica les proves oficials i complementem la teva formació amb coneixements de teories de navegació aèria.

Destinataris

A continuació s'especifiquen, a manera informativa, les principals capacitats, habilitats i / o competències que han de reunir els aspirants al procés de selecció per al curs de controladors de la circulació aèria:
  • Agilitat mental per processar informació i capacitat per donar respostes eficaces a curt espai de temps.
  • Atenció concentrada i dividida.
  • Autocontrol en situacions d'estrès.
  • Capacitat de coordinació en situacions operatives.
  • Capacitat per analitzar i prendre decisions en curt espai de temps.
  • Capacitat per treballar en equip.
  • Estabilitat emocional.
  • Orientació espacial.
  • Raonament abstracte.
  • Resistència a la fatiga.
  • Aptitud psicofísica, segons normes de l'Organització per a l'Aviació Civil Internacional (OACI).

Requisits

Requisits generals: Tenir 18 anys d'edat. Ser espanyol o nacional d'un país comunitari Estar en possessió del títol de batxiller o de formació que permeti l'accés a la universitat o equivalent. a Alto nivell d'anglès: coneixement fluid de l'idioma anglès (tant a nivell oral com escrit), sense que en l'expressió oral s'observi dificultat que pugui afectar negativament les comunicacions per ràdio. N ivell de referència: C1: No es requereix titulació. Si la seva llengua materna és diferent a l'espanyol, ha de presentar document acreditatiu d'un nivell bàsic de català oral i escrit (nivell C1 o equivalent).
Estudis mínims: FP Grau mig.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Promocions

Formació d'anglès gratis: conversa amb professors nadius.

Avantatges del curs

En MasterD t'ajudem a aconseguir la teva plaça de controlador aeri: Hauràs de superar les proves oficials de controlador aeri que les entitats acreditades convoquen: Feast, entrevista personal i prova d'anglès. Estaràs perfectament preparat per als tests psicotècnics ja que disposem d'un programa específic de les proves de Feast, dissenyat per EUROCONTROL. També t'ajudem a superar l'entrevista i el test de personalitat. Posem a la teva disposició tots els nostres mitjans humans (professors, orientadors i entrenadors personals) i tècnics centres a tot Espanya perquè superis amb èxit les proves d'accés a la formació de controlador aeri.
Controlador Aeri
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X