Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia

1026 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.400 €
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 6.400 €

Descripció

El Postgrau Intensiu de Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia neix d'una demanda real d'especialistes en el sector del disseny i confecció de vestits de núvia i cerimònia. La indústria de la moda i la indústria tèxtil són un dels motors culturals i econòmics de les societats europees, des del sector del luxe de la gran distribució.
A més, cal tenir en compte que Barcelona una tradició en l'Alta Costura amb una gran quantitat d'empreses i professionals que es dediquen tant a la creació com a la confecció d'aquest tipus de vestits, per tant el postgrau ofereix tota l'experiència que aporten aquests especialistes als alumnes. També proporciona contacte directe amb empreses, dissenyadors i modistes.

Destinataris

Graduats i / o Llicenciats i professionals de la Moda que vulguin especialitzar-se en el món del disseny de vestits de núvia i del sector del luxe.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El Postgrau Intensiu combina àrees teòriques amb pràctiques. Els alumnes poden accedir als tallers de confecció fora de l'horari lectiu per anar practicant el que han après a les classes teòriques i en les tutories especialitzades. El programa preveu la realització d'un projecte final en col·laboració amb empreses punteres del sector per a les quals els alumnes presenten, amb esbossos, el concepte d'una col·lecció. La col·lecció es pensa per a una de les línies de la marca de núvies Ramon Bundó, posteriorment es selecciona un disseny i cada alumne realitza un vestit amb els teixits d'alta costura de Gratacós i amb els cristalls de Swarovski. Per a l'exposició final l'alumne decideix tot l'estilisme que acompanya el seu projecte i realitza una presentació professional. Els alumnes no només estudien la metodologia i les eines de les disciplines sinó que també aprenen a treballar i a relacionar-se amb briefings i clients reals.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Inici del curs: 16/01/2020 Durada: 3 mesos (intensiu).

Objectius

El Postgrau ofereix a l'alumne les eines necessàries per introduir-se al món professional del sector, donant una visió de les empreses comercials existents i del professional que crea un vestit a mida. L'alumne, que ja unes bases de confecció i de dibuix, és capaç d'aplicar-lo al sector del luxe.
També, s'estudien els materials específics, s'adquireixen habilitats de construcció de línies i volums especials, s'introdueix a l'alumne en els tipus de cerimònia i d'esdeveniments que poden plantejar-se, i fins i tot s'aprèn quin tipus d'accessoris poden aportar el toc de distinció al concepte del vestit (flors, sabates, bosses, tocats, etc.).

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

En acabar el Postgrau l'alumne té una visió general de tot el que envolta al sector, per tant es pot especialitzar en els diferents elements que toca el curs i pot treballar com: dissenyador de vestits de núvia per a empreses prêt-à-portery alta costura . dissenyador d'una marca pròpia i comercialitzada autònomament. dissenyador d'accessoris per al sector núvia. Es pot també dedicar a la confecció dels vestits treballant per a altres dissenyadors.

Professorat

Coordinadors: Pilar Pasamontes. Francesc Grau Tomás.

Horari

Dilluns a dijous de 18.30h a 22.40h i divendres de 16.40h a 22.40h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X