Barcelona Formación

Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria

Barcelona Formación

Curs
Presencial | Semi-presencial
6 Mesos
  • Barcelona
1.070 €

Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria

Descripció

Amb aquesta formació teoricopràctica que s'ajusta al programa formatiu del certificat professional MF0256 podràs exercitar totes les competències per treballar en l'àmbit de la restauració. Disposem d'una borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes.

Temari del curs

Elaboració culinària bàsica
Mòdul 1. Elaboració culinària bàsica
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
  • Aplicació de les normes i condicions de seguretat a les zones de producció i servei d'aliments i begudes.
  • Compliment de les normes d'higiene alimentària i manipulació d'aliments.
  • Neteja d'instal·lacions i equips propis de les zones de producció i servei d'aliments i begudes.
  • Realització d'elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l'elaboració culinària.
  • Elaboració de plats combinats i aperitius senzills.
  • Realització d'elaboracions elementals de cuina.
  • Participació en la millora de la qualitat.
  • Elaboració de plats combinats i aperitius.
  • Elaboració de plats combinats i aperitius senzills.
  • Participació en la millora de la qualitat.
Elaboració i presentació de postres de cuina
  • Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració.
  • Elaboració de postres a base de fruites i de lactis i ous.
  • Elaboració de pals fregits o de paella i semifreds.
  • Els pastissos.
  • Presentació de postres emplatats a partir d'elaboracions de pastisseria i rebosteria.
  • Participació en la millora de la qualitat en productes de gelateria.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

Treball en equip, gestió de temps.

Destinataris

Aquesta formació està especialment dissenyada per a totes aquelles persones que desitgin obtenir coneixements per treballar en el sector culinari.

Requisits

Per a la realització d'aquest curs no és necessari el comptar amb preparació prèvia en matèria de Cuina, pastisseria i rebosteria, atès que l'organització del temari ha estat elaborada per professionals, considerant que l'alumne no disposa de coneixement previ en la mateixa.

Metodologia

Tutories presencials diàries.
Exàmens setmanals personalitzats.

Horari/Torn

Grup de demà o grup de tarda.

Places

10

Lloc on s'imparteix el curs

Valles Occidental i Barcelona Capital

Objetius

La integració dels elements operacionals i tècnics de la pastisseria i la rebosteria amb els coneixements teòrics serviran de suport al desenvolupament posterior d'aquesta activitat professional (disseny i elaboració de menús i ofertes gastronòmiques de pastisseria, utilització de la matèria primera i de les eines de pastisseria, etc.). Així doncs, la formació teòrica es complementarà amb l'ensenyament d'habilitats professionals mitjançant l'aprenentatge en pràctiques en un context real.


Titulació obtinguda

Certificat del propi centre.

Perspectives laborals

Hotels.
Empreses de restauració.
Pastisseries.
Botigues del pa.
Fleques.
Botigues especialitzades en menjars preparats.
Empreses d'emmagatzematge, envasat i distribució de productes alimentaris.
Restaurants.

Preu

1.070 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria