Rambla Instituto

Cuina, pastisseria i rebosteria

Rambla Instituto

Curs
Presencial
  • Barcelona
1.290 €

Cuina, pastisseria i rebosteria

Descripció

Desenvolupa la seva activitat professional com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria. En petits establiments de restauració pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.

Aquest curs aportarà els coneixements necessaris per a la realització d'elaboracions bàsiques de cuina, plats combinats, aperitius i postres.



Temari adaptat al Certificat de Professionalitat.

Temari del curs

Tema 1. Elaboració bàsica de cuina
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
  • Normes i condicions de seguretat.
  • Compliment de les normes d'higiene i seguretat alimentària i manipulació d'aliments.
  • Neteja d'instal·lacions i equips de les zones de producció i servei.
Tema 2. Realització d'elaboracions bàsiques:
  • Elaboració de plats combinats i aperitius.
  • Higiene, desinfecció i tècniques de refrigeració i conservació.
  • Protocol de Qualitat.
Tema 3 Elaboració i presentació de postres:
  • Classificació i documentació.
  • Postres confeccionats amb fruites, lactis i ous.
  • Elaboració de postres semifreds, freds i de paella.
  • Pastissos.
  • Emplatat estètic de postres.
  • Gelats.
Veure més

Metodologia

La nostra formació es compon d'una part teòrica i una altra pràctica en prestigioses empreses de cada sector perquè puguis introduir-te al món laboral.

Preu

1.290 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cuina, pastisseria i rebosteria