Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias
Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Cuina i restauració

Descripció

La nostra escola t'ofereix en aquest programa la formació per ser cuiner / a professional. Tenim àmplia experiència en la formació de professionals i d'importants xefs del panorama nacional. A més, aquest curs et dóna l'oportunitat de començar la teva carrera professional, fent practiques professionals en les principals cadenes hoteleres amb les que tenim acords de pràctiques incloses en la formació del curos.

La formació teòrica es complementa amb classes en directe i videoclases per part dels docents així com seminaris i jornades gastronòmiques de caràcter optatiu en les diferents Escoles d'Hostaleria i Turisme.


Temari del curs

  • Unitat didàctica 1. Introducció
  • Unitat didàctica 2. Matèries primeres bàsiques
  • Unitat didàctica 3. Mètodes de conservació
  • Unitat didàctica 4. Elaboracions bàsiques
  • Unitat didàctica 5. Iniciació a les tapes
  • Unitat didàctica 6. Receptari base
Veure més

Requisits

Sense requisits.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que concloguin els estudis i superin amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid. Escola Superior Hostaleria + Diploma Acreditat per la Càtedra UPM masterd.

Promocions

I de regal accés a l'Escola MASTERCHEF durant 6 mesos (I de regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola).

En finalitzar rebràs el certificat emès per l'Escola.



Carnet Manipulador d'Aliments Gratis.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cuina i restauració