ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

Curs d'Enologia i Tast (Nivell I i Nivell 2)

ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona

Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs d'Enologia i Tast (Nivell I i Nivell 2)

Descripció

Amb aquest curs intensiu t'iniciaràs en el món del vi, aprenent sobre el tast amb criteri, els mètodes d'elaboració, les varietats, les zones DO i sobretot a aplicar la metodologia d'anàlisi.

A més et permetrà reconèixer i tastar, així com avaluar l'àmplia oferta que ofereix el sector. També seràs capaç de fer petits maridatges.



Per ampliar coneixement oferim un segon curs que se centra en les denominacions internacionals.

Veure més

Temari del curs

Nivell 1:
• Viticultura.
• Introducció al tast (anàlisi sensorial).
• Vins blancs.
• Vins negres.
• Vins rosats.
• Vins escumosos.
• Vins dolços.
• Varietats.
• Denominació d'origen.

Nivell 2:
• Itàlia.
• França.
• Resta d'Europa.
• Argentina / Xile / Califòrnia.
• Austràlia / Sud-àfrica / Nova Zelanda.
• Vins especials.
 

Destinataris

Aquest curs va dirigit a aficionats del vi, no es requereixen coneixements previs de tast.



Per a la realització del segon nivell d'Enologia i Tast, es recomana haver cursat el nivell I d'Enologia i Tast o tenir coneixements previs de tast bàsica.

Metodologia

A cada sessió es tastaran un mínim de 4 referències.

Horari/Torn

Nivell I: Un dia per setmana de 19.30 a 21.30h. Nivell II: Un dia per setmana de 19 a 22h.

Durada

Durada: Nivell I: 6 mesos (40h). Nivell II: 3 mesos (30h). Període acadèmic: Nivell I: gener-juny. Nivell II: abril-juny.

Titulació obtinguda

Curs d'enologia i tast. Al final de cada curs obtindràs un certificat acreditatiu.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Enologia i Tast (Nivell I i Nivell 2)