Curs d'Estiu en Fashion styling

1105 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.300 €
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Curs d'Estiu en Fashion styling
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
15 crèdits
Preu 3.300 €

Descripció

L'estilisme de moda és un pilar imprescindible per als dissenyadors i les marques de moda. Ajuda a trobar noves fórmules estètiques i a presentar els productes en forma de desfilada, catàleg, aparadors i punts de venda atractius i acords amb el consumidor final. És la base creativa més important amb la qual cada temporada treballen les publicacions de moda especialitzades.
El Curs d'Estiu en Fashion Styling ofereix una visió àmplia, profunda i especialitzada de tots els elements imprescindibles a l'hora de realitzar un projecte d'estil. Mitjançant el bagatge cultural estètic s'inicia l'aprofundiment en els aspectes pràctics, començant per la diferenciació de l'estilisme per sectors, des del món del luxe al sport, i acabant per la creació de looks que connecten amb les exigències i necessitats de cada sector i de cada projecte; des de la previsió de tendències, l'anàlisi de col·leccions i temàtiques, les propostes editorials pensades per a la premsa especialitzada i les sessions de fotos reals.

Destinataris

Professionals de la moda, llicenciats en belles arts, llicenciats en comunicació així com tots aquells que vulguin especialitzar-se i professionalitzar tots els seus coneixements sobre estil.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs combina àrees teòriques amb pràctiques. La primera part es dedica a millorar en profunditat els coneixements de moda. L'estilista treballa sempre amb els productes que dissenyen els creadors de moda, per aquest motiu ha de comprendre a la perfecció el seu treball ja que d'ell es deriven ja no només els productes sinó també les temàtiques a treballar cada temporada. Per entendre bé les complexes inspiracions que avui treballen els dissenyadors, els alumnes reben diverses classes sobre: ​​sectors del món de la moda, dissenyadors més destacats, la iconografia contemporània i els referents històrics. Aquestes classes es realitzen mitjançant la projecció de documentació visual comentada pel professor. La segona part està dedicada a la realització de projectes pràctics que sempre s'inicien i corregeixen a classe de forma individual i es conclouen a casa, per a la seva posterior presentació a classe. Ambdues parts es combinen amb diverses intervencions de professionals en

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 1 de juliol de 2019. Durada: 4 setmanes.

Objectius

Els objectius del curs són: professionalitzar els coneixements d'estil i de forma per preparar els estudiants a interpretar les constants novetats que genera el sector, aplicar aquesta informació a la generació de continguts propis adaptables a diversos projectes d'estil, i entendre, plantejar, gestionar i solucionar totes les fases fins que la idea es converteix en realitat.

Professorat

Coordinador: Jaume Vidiella. Editor de moda i bellesa. Llicenciat en Disseny de moda. Combina les seves activitats d'edició de moda i tendències amb l'estilisme i l'aparadorisme, a més de la docència en temes d'estil i tendències. Col·laborador habitual de grans empreses com El Corte Inglés, Armand Basi o Colcci, publicacions com b-guided, webs d'estil com Centre moda on line i dissenyadors emergents com El Delgado Buil, així com artistes com Carles Congost. A més de projectes institucionals com 080 i Modafad.

Horari

Dilluns a divendres de 9.30 a 14.30h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X