Curs Universitari d'Especialització en Trastorns de l'Estat de Ànim.Universitat de Lleó - IAEU

1030 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Sol·licita informació
Programa de Altos Estudios Universitarios (Universidad de León e IAEU)
Curs Universitari d'Especialització en Trastorns de l'Estat de Ànim.Universitat de Lleó - IAEU
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
4 mesos
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

PRESENTACIÓ:

Integrat en el Programa CRS, el Curs Universitari d'Especialització es proposa desenvolupar una introducció sistemàtica i gradual que situï el coneixement dels trastorns de l'Estat d'ànim i d'Ansietat a l'alçada dels avenços científics i tècnics propis del segle XXI.

Els professionals del camp de la salut mental necessiten articular de manera pragmàtica i contextualitzada la informació més recent amb els coneixements que ja tenen.  

Des dels darrers anys, els avenços en les neurociències afecten els diagnòstics i tractaments que s'emprenen, ia la elucidació de les dades que presenta la clínica més actual.

Convergeixen per a això tres paradigmes fonamentals:

La Genètica, el espectacular desenvolupament ha afectat a la medicina en general i, particularment, a l'àrea de salut mental.  
La Neurobiologia, que a través d'un major coneixement de la Neuroanatomia, la Neurofisiologia i la Neuroquímica, ha suposat el més ampli avenç en relació al funcionament cerebral, la qual cosa comporta una millor articulació amb la Psicofarmacologia l'últim decenni.  
La neuroendocrinologia, que es perfila com una nova via d'acostament a la relació entre sistema nerviós central-eixos hormonals.  
Com a conseqüència dels èxits assenyalats, el benefici de saber se situa en la reactualització permanent i particularitzada de la clínica i el tractament psiquiàtrics que, en aquest curs, s'especialitza en els trastorns de l'Estat de Ànim i d'Ansietat.


OBJECTIUS:

- Definir els trastorns de l'Estat de Ànim i d'Ansietat en termes conceptualment precisos.  
- Proporcionar els elements diagnòstics clau que permetin distingir les característiques de cada trastorn i concloure en un diagnòstic clar de cada un d'ells.  
- Examinar les possibilitats terapèutiques i la seva idoneïtat per a cada cas.  


METODOLOGIA:

Tots els cursos dels Programes AEU estan dissenyats per ser realitzats  íntegrament en línia . Per participar-hi no cal que es desplaci en cap moment del seu lloc de residència: n'hi ha prou amb un ordinador connectat a Internet per accedir al Campus Virtual de la Universitat.Un cop al Campus, es cursa en les mateixes condicions ia tots els efectes que els alumnes d'ensenyaments presencials.  

Els cursos no desenvolupen "classes" a l'estil tradicional, sinó que l'estudi es desenvolupa a partir de continguts que han rebut un tractament didàctic especial per a la modalitat de formació no presencial en entorns virtuals d'aprenentatge.El contingut dels diferents blocs temàtics dels cursos es distribueix en  Mòduls didàctics   que pot descarregar al disc dur del seu ordinador.  

El  Campus Virtual   facilita a l'estudiant un ampli canal d'informació mitjançant diferents mitjans telemàtics de comunicació.L'estudiant està assessorat en tot moment per  tutors i consultors   als quals pot acudir per a qualsevol consulta.La comunicació entre alumnes i alumnes amb professors i tutors es realitza a l'interior de l'aula virtual per mitjà de missatges email a bústies individuals i bústies compartits (Fòrums, Debats, Grups i també amb Xat).  

Els professors , Igual del que es desenvolupa en l'ensenyament presencial, plantegen per aquests canals de comunicació temes a debatre, responen a preguntes dels alumnes, proposen lectures complementàries, orienten la investigació.  L'ensenyament és asincrònica , No requereix per tant horaris predeterminats.

D'altra banda,  l'avaluació   es realitza de manera continuada al llarg de tot el curs, té en compte la participació de cada alumne en els Fòrums, en les consultories i en els Debats, l'avaluació dels Mòduls Didàctics i, finalment, la realització i aprovació d'una monografia o assaig final.  


DIPLOMA:

Curs Universitari d'Especialització Trastorns de l'Estat de Ànim i d'Ansietat

Otorgat per:

Universitat de Lleó
Institut d'Alts Estudis Universitaris

 

Temari

Nombre de crèdits: 9 crèdits.  
Nombre d'hores: 135 hores.  
Durada-Intensiu: 5 mesos lectius.  

Mòdul Taller Virtual  
Classes pràctiques de navegació per Internet i de funcionament del Campus Virtual de la Universitat.  

Mòduls:   Aportacions de la Endocrinologia a la psiquiatria.  
Biologia, genètica, Psicopatologia i Psicofarmacologia de les crisis d'angoixa i altres trastorns d'ansietat.  
Estrès psicosocial.  
Biologia, genètica, Psicopatologia i Psicofarmacologia dels trastorns de l'estat d'ànim.  
Tractaments de la depressió.  
Biologia, Psicopatologia i Psicofarmacologia dels estats obsessius.  
Biologia, Psicopatologia, Psicofarmacologia i psicoteràpia cognitiva de l'Psicosi maníac depressiva.  
Trastorns del son.  

Tutories, supervisions clíniques, sessions clíniques i debats al Campus Virtual  

Destinataris

Llicenciats en Medicina i en Psicologia

També poden optar a demanar l'admissió al Programa CRS estudiants d'últim curs de llicenciatura, així com diplomats i llicenciats amb experiència i interessos específics en les diferents àrees de coneixement de la salut mental.La Comissió d'Admissió valorarà en cada cas els antecedents acadèmics, científics i professionals dels candidats.



¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

135 hores

Promocions

Facilidades de Financiación.

Preu

entre 1.000 € i 2.500 €
Facilitats de Finançament.
Curs Universitari d'Especialització en Trastorns de l'Estat de Ànim.Universitat de Lleó - IAEU
Programa de Altos Estudios Universitarios (Universidad de León e IAEU)
Campus i seus: Programa de Altos Estudios Universitarios (Universidad de León e IAEU)
Programa de Altos Estudios Universitarios (Universidad de León e IAEU)
Escuelas Pías 28 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X