Curs Superior de Dibuix Tècnic amb AutoCAD

16 Persones han demanat informació
1115 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Deusto Formación
Curs Superior de Dibuix Tècnic amb AutoCAD
Sol·licita informació
Curs
On-line
200 hores
Consulteu el preu

Descripció

Dissenya qualsevol projecte 2D i 3D de forma professional amb AutoCAD
AutoCAD és fàcil de manejar i molt versàtil. Aquestes dues característiques han convertit a AutoCAD en el programa de disseny assistit per ordinador més utilitzat en els àmbits científic, tècnic, creatiu i artístic.
Sigui quin sigui el teu perfil (arquitecte, dissenyador, enginyer, delineant, decorador, interiorista), amb el curs de dibuix tècnic amb AutoCAD podràs dissenyar projectes a mida de les necessitats de la teva empresa o dels teus clients, practicant amb exercicis adaptats a les teves necessitats .
 

Temari

Unitat 1: Primers passos amb AutoCAD I

    Inici amb AutoCAD.
    Conceptes bàsics.
    Personalitzar AutoCAD.

Unitat 2: Primers passos amb AutoCAD II

    Començar a dibuixar en AutoCAD.
    Eines avançades.

Unitat 3: Projecte en 2D

    Dibuixar una estructura.
    Visualització del dibuix.

Unitat 4: AutoCAD avançat

    Espais model i paper.
    Dibuix paramètric i tridimensional.
    Treballar amb sòlids i malles.

Unitat 5: Projecte avançat I

    La planta de l'edifici.
    Les façanes de l'edifici.

Unitat 6: Projecte avançat II

    Edifici tridimensional.
    La cuina d'un habitatge.
    Cuina tridimensional.

Unitat 7: AutoCAD per Disseny Industrial. Projecte Avançat III

    Dibuix industrial mecànic i aplicació en Disseny Industrial en 2D.
    Aplicació del dibuix i el disseny industrial en elements tridimensionals.

Les videoconferències, de 45 minuts de durada, són un complement formatiu exclusiu per als alumnes. que et permeten practicar en temps real amb el teu programari d'AutoCAD, sempre amb el suport d'un professor expert.
Els aspectes que es treballaran en les videoconferències del Curs d'Autocad són:

    Conceptes clau d'AutoCAD.
    Dibuixant en 2D.
    Treballant amb capes.
    Dibuixant en perspectiva.
    Presentació del dibuix.
    Millorem el 3D.

I, a més, tindràs accés a videoconferències relacionades amb Màrqueting com ara:

    Claus de l'estratègia SEO.
    Estratègia de xarxes socials.
    Màrqueting en cercadors: SEM.
    Email Màrqueting: Optimització i èxit.
    Màrqueting Mobile: Estratègies i eines.
 

Competències per a les quals et prepara el curs

Crear projectes únics de disseny industrial, gràfic i d'interiors amb AutoCAD. Dominar les eines avançades, les tècniques de traçat 2D i modelatge 3D i tots els comandaments de dibuix. Aprendre a dissenyar un projecte amb la vostra versió oficial educativa de AutoCAD®. Practicar AutoCAD amb videotutorials desenvolupant exemples reals. Ampliar les teves oportunitats professionals per treballar amb AutoCAD en estudis de disseny o empreses com a delineant, decorador, interiorista, dissenyador o enginyer. Accedir a la borsa de treball de Deusto Formació: podràs consultar les últimes ofertes d'ocupació i triar les que més s'adaptin al teu perfil.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

  • Crea dissenys i dibuixos tècnics professionals en 2D i 3D amb AutoCAD
  • Dominaràs les noves funcionalitats d'AutoCAD. Podràs, a més, gestionar els teus dibuixos i projectes des del teu smartphone o tablet.
  • Dominaràs les ordres habituals per dibuixar línies, polilínies, cercles, arcs, desfasaments, etc., així com les eines que t'ajudaran a realitzar modificacions i insercions.
  • Coneixeràs com aplicar les tècniques fonamentals de traçat en 2D i de modelatge en 3D, en funció de cada projecte i sector professional, practicant amb exercicis adaptats al teu perfil
  • Aplicaràs tots els teus coneixements en el projecte final del curs, que et servirà per posar en pràctica els coneixements adquirits durant el programa de formació.

 

Titulació obtinguda

La realització d'aquest curs culmina amb l'obtenció d'un diploma propi expedit per Deusto Formació i emès en col·laboració amb AutoDesk, empresa fabricant d'AutoCAD i líder en el mercat. Per obtenir-lo, hauràs de superar les proves d'avaluació incloses en el programa. A més podrà obtenir un certificat oficial d'Autodesk, prèvia compleció d'una enquesta de valoració del programa informàtic al web d'Autodesk. Doble titulació VIU + 8 ECTS.

Perspectives laborals

Creix professionalment com:      Interiorista i decorador en empreses de decoració i construcció.      Delineant en despatxos tècnics d'arquitectura i enginyeria.      Assessor en el desenvolupament de plans de diferents sectors professionals.

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Borsa de treball

Accedeix a la borsa de treball de Deusto Formació: podràs consultar les últimes ofertes d'ocupació i triar les que més s'adaptin al teu perfil.

Professorat

Marta Puig (Professora) Llicenciada en Arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ETSAB-UPC i Postgrau en Rehabilitació, especialitzada en Rehabilitació d'estructures per l'Escola Sert Coac. Eva Palaudàries (Professora) Llicenciada en Arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Mª Dolores Villanueva (Professora i ponent de Videoconferències) Arquitecta tècnica per l'Escola Universitària Politècnica de Barcelona. Jonathan Moreno (Dinamitzador de la Comunitat Virtual) Llicenciat en periodisme amb més de deu anys d'experiència en premsa escrita. Des de fa tres anys, especialitzat en l'àmbit de les Noves Tecnologies i la gestió de comunitats online.
Curs Superior de Dibuix Tècnic amb AutoCAD
Deusto Formación
Sol·licita informació
X