Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Postgrau dn Docència en línia (UOC)

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Postgrau
On-line
30 Crèdits
2.530 €

Postgrau dn Docència en línia (UOC)

Descripció

L'ús de les TIC en la docència cada vegada guanya més presència. Com més va més nombrós és el professorat que incorpora a la seva activitat docent eines tecnològiques i entorns virtuals d'aprenentatge, especialment des que l'espai europeu d'ensenyament superior (EEES) ha promogut diferents canvis metodològics en diversos sentits.

Promoció:  Fracciona el teu pagament en còmodes quotes.Des dels començament, la UOC ha anat acumulant coneixement sobre com es poden desenvolupar els millors models i les millors estratègies i pràctiques de docència en línia a partir de la seva expertesa.

Aquest postgrau vol aconseguir dos objectius: el primer, posar a l'abast de la comunitat acadèmica aquesta expertesa i compartir-la, i, el segon, acreditar els coneixements de les persones que es dediquen o que es volen dedicar a continuar incorporant les tecnologies a la seva docència, per tal de millorar-la i de fer-la evolucionar.Veure més

Temari del curs

Semestre 1
  • Ensenyar i aprendre en línia (6 crèdits ECTS)
  • Estratègies docents en línia (6 crèdits ECTS)
  • Planificació de la docència en línia (6 crèdits ECTS)
 
Semestre 2
  • Avaluació en línia (6 crèdits ECTS)
  • Treball final de postgrau (6 crèdits ECTS)

Competències per a les que et prepara el curs

Planificar i organitzar el procés, els recursos, l'estratègia pedagògica i l'entorn d'aprenentatge per a posar en marxa una proposta d'ensenyament i aprenentatge en línia.
Adquirir i aplicar estratègies d'ensenyament i aprenentatge en línia.
Avaluar i fer el seguiment del progrés dels estudiants i de la proposta mateixa de formació en línia.
Gestionar el procés d'aprenentatge i administrar l'entorn.

Destinataris

Perfils


  • Llicenciats i graduats interessats en l'àmbit de l'ús i l'aplicació de les TIC per als processos docents.

  • Mestres i professorat que vulguin adquirir capacitats i desenvolupar-se en els processos que intervenen en l'avaluació de projectes d'ensenyament i aprenentatge mitjançant les TIC per al sector educatiu.


A qui es dirigeix


  • S'adreça als docents en entorns virtuals d'aprenentatge que vulguin reflexionar sobre els seus coneixements desenvolupats en la pràctica professional per a obtenir una millora contínua, i que alhora vulguin aplicar estratègies i eines innovadores en la pràctica docent.

  • També s'adreça a totes les persones que s'enfronten a models docents amb l'ús de TIC i que volen iniciar aquest procés amb un coneixement més profund del profit que es treu de les TIC per a la millora de la docència.

  • Aquest postgrau preveu tenir un reconeixement acreditat per un organisme internacional competent en la matèria, que validi les competències adquirides per a la docència en entorns virtuals d'aprenentatge.Veure més

Requisits

Requisits d'accés

Per a fer un postgrau propi no és necessari tenir una titulació oficial universitària. Però si teniu estudis universitaris és important que envieu la vostra documentació perquè quan finalitzeu els estudis rebreu un diploma en lloc d'un certificat.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

Data inici: A consultar.

Objetius

El postgrau de Docència en línia capacitarà aquells professionals que volen adquirir el paper d'expert en l'ensenyament a distància (aprenentatge electrònic o aprenentatge mixt).

Titulació obtinguda

Els estudiants que acreditin una titulació universitària oficial reconeguda rebran, segons el curs superat, un diploma de màster/diploma de postgrau.
Els estudiants que no acreditin una titulació universitària oficial reconeguda rebran un diploma d'extensió universitària.
Els estudiants que superin una especialització (certificat d'especialització) rebran, independentment dels estudis previs, un certificat d'especialització.

Promocions

Beques, Ajudes i Finançament disponible.Fracciona el teu pagament en còmodes quotes.

Preu

2.530 €