Grau de Títol Superior en Disseny d'Interiors

53 Persones han demanat informació
3570 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Grau de Títol Superior en Disseny d'Interiors
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Títol Superior en Disseny d'Interiors, equivalent a Grau Universitari (240 ECTS), forma professionals capaços de projectar espais interns des d'una casa particular, un espai comercial, un estand de fira o un espai expositiu, com també elements de mobiliari o peces especials gràcies als seus coneixements bàsics en disseny de producte.

Temari

El primer any del curs està centrat en l'adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S'ensenya a atrevir-se a crear i a comunicar.

El segon any està enfocat en el desenvolupament de la pròpia creativitat de forma individual i es comencen a estudiar les eines de l'especialitat com són: plànols constructius, instal·lacions, espai, volum i llum, Autocad, Rhino i 3D Max, gestió d'obra i costos, i comunicació mitjançant els programes Illustrator i Photoshop, i la comunicació oral.

En el tercer any es comencen a tenir experiències amb empreses i a fer projectes més tècnics i complexos amb prototips i costos reals. Es treballa en equips transversals entre alumnes de disseny de producte, d'interiors i de transport. També s'estudien nous materials com els sostenibles, tecnològics, nanomaterials, etc.

Durant el quart any es realitzen unes pràctiques obligatòries en una empresa i es tria el perfil professional de cada un. Es dóna una gran importància al creative management mitjançant la gestió del projecte i es repensen, modifiquen i refinen els treballs perquè l'usuari i el mercat veritablement els necessiti. Finalment es porta a terme el projecte de final de carrera amb empreses reals, en què es realitzen sempre prototips i en els casos d'èxit arriben a ser produïts per llançar-los al mercat.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

S'aprèn a observar les tendències i l'evolució dels estils en el context cultural i social, i a comprendre i interpretar les exigències i expectatives específiques de cada client. Tot això sense obstaculitzar la creativitat i la llibertat expressiva, respectant les exigències de l'usuari i la problemàtica tècnica que comporti. Totes aquestes capacitats es desenvolupen gràcies a l'adquisició d'una gran sensibilitat de projecte i d'una cultura interdisciplinària.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Data d'inici: Setembre 2019. Crèdits: 240 ECTS.

Objectius

Aquest curs ofereix una trajectòria formativa que ensenya l'alumne a projectar espais interns que responen a les característiques físiques i funcionals de l'espai que envolta l'individu. Per això s'estudia l'anàlisi de les necessitats funcionals i ergonòmiques, i les necessitats emocionals; sentir-se acollit i donat suport a través de l'espai.
Al seu torn s'insisteix en els aspectes comunicacionals, tant a nivell gràfica espacial com d'imatge en moviment, tenint en compte que l'usuari final es mou dins de l'espai dissenyat. Aquesta activitat combina l'aportació creativa i la investigació de noves tendències, ús de nous materials i aplicacions tecnològiques, tenint sempre en compte el respecte pel medi ambient.

Titulació obtinguda

Perspectives laborals

Arquitectura d'interiors, disseny d'espais efímers, projectes d'interiorisme i decoració, estands, esdeveniments de comunicació, nous negocis i franquícies, i disseny de zones verdes i d'oci. Ex alumnes IED DESIGN treballen en: Bertone, Frecan, Capmar, Projeckta, Zicla, Lamborghini, Hyundai, Grup Pangea, Seat, Fun Lab, Orbitel, Cazaly Sylvain, Home Design, MTL Brands, BMW, McLaren, BM Lightning Design, Design Dies, Situa, Estudi Interiorisme Salietti, Pia Capdevila, VMoto Europa, Scutum Logistics, Gamma Situa, Tarragó Cortés Interioristes, Ibisland Invest, Interiodista Decoració Digital, etc.

Avantatges del curs

El curs potencia la cultura del projecte amb empreses per solucionar la distància entre formació i món laboral. Els alumnes no només estudien la metodologia i les eines de les disciplines sinó que també aprenen a treballar i a relacionar-se amb briefings i clients reals. Empreses amb les que l'àrea ha col·laborat: Ferrari, Iniciativa BMW, Seat, Mercedes Benz, Casa Decor, Volvo, Unopiù, Frecan, Primavera Sound, Orbea, Panasonic, Derbi, Renault, Zicla, Roca, DECOEXPO, Alstom, Hyundai, Toyota , Panatta Sport, Illy, Capmar, Piquadro, Entitat Metropolitana del Transport, Japan Tobacco International, AHEC, Elite Gourmet, Vmoto, Omega Z, R + ED Lab, Idearideas, Architecture for Humanity, Consorzio Tecnologie Meccaniche Centre Itàlia, Volta Motorbikes, Casa gràcia BCN and Los Cármenes.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X