MASTERD Profesionales

Curs de DJ Professional

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
 • Barcelona
consultar preu

Curs de DJ Professional

Descripció

Si vols treballar com a DJ, necessites la millor formació possible; amb aquest curs et formaràs com a DJ Professional per poder treballar en discoteques, pubs, esdeveniments, casaments .... Aquest curs de DJ Professional està redactat per professionals del sector i en ell s'ofereix un contingut molt didàctic, efectiu, complet, directe, honest, profund i de gran qualitat, sobre les tècniques i la tecnologia que deu conèixer un DJ professional.El curs inclou les bases dels conceptes musicals, i per descomptat abasta l'estudi de noves tècniques i tecnologies, aprofundint en els equips més professionals i prestigiosos com són els productes ProDJ de Pioneer, i també els més accessibles com el programari Virtual DJ, per convertir-te en un DJ professional.


Veure més

Temari del curs

 1. Llenguatge i argot del dj
 2. El fenomen dj i el seu món
 3. El so
 4. Equips i mitjans
 5. Equips i mitjans 2ª part
 6. Estructura, ritme i sincronització
 7. Tonalitat, harmonia i teoria musical
 8. Generes estils, versions i formats
 9. Control del so
 10. Barreja amb vinil
 11. Barreja amb cd
 12. Barreja amb programari
 13. Edicion i secuenciacion d'àudio digital
 14. Barreja harmònica i mashup
 15. Caràcter i desenvolupament
 16. Gravació d'una sessió
Veure més

Metodologia

Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.

Objetius

Formar-se com DJ Professional i poder exercir com a tal. Establir les bases i directrius per poder arribar a ser un DJ reconegut. Aprendre a utilitzar tots els sistemes o formats utilitzats pels DJ Professionals. Aprendre les diferents tècniques de realització de mescles en funció de cada gènere musical. Conèixer consells i tècniques sobre màrqueting i promoció. Social media, imatge, desenvolupament professional. Estar a l'última en formació i coneixement sobre les tecnologies més avantguardistes com per exemple; els equips de ProDJ Pioneer. Aprendre a realitzar enregistraments per a poder difondre després.

Titulació obtinguda

Aquellos alumnos que concluyan los estudios y superen con éxito los contenidos de este, obtendrán el DIPLOMA de La Cátedra UPM/ MasterD ?Innovación y Competencias? de la Universidad Politécnica de Madrid.

Avantatges del curs

Realització Maqueta: Desenvolupa la teva maqueta de mescles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de DJ Professional