Doble titulació de Grau de Biotecnología e Ingeniería Informática

1071 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Doble titulació de Grau de Biotecnología e Ingeniería Informática
Sol·licita informació
Grau
Presencial
273 crèdits
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

Un dels camps més prominents i amb major impacte científic i laboral en els últims temps de la biotecnologia és l'anomenada biotecnologia in silico. Aquesta disciplina utilitza tecnologies informàtiques en processos biotecnològics. Estretament relacionat amb aquest àmbit, la bioinformàtica o biologia computacional recorre a sistemes informàtics per analitzar, modelar, simular i crear en biologia.

Amb aquesta doble titulació es vol omplir un buit i oferir una formació completa als estudiants que vulguin encarar el seu futur professional en les tecnologies bio amb el suport de les tecnologies de la informació per resoldre els reptes actuals i de futur.

En finalitzar el grau de Biotecnologia, l'estudiant ha de disposar de les eines conceptuals, manuals i tècniques per millorar els processos industrials i desenvolupar-ne de nous, a partir del coneixement i la millora de les transformacions que fan els éssers vius amb aplicacions en diverses àrees: alimentació, sanitat, química, agricultura, etc així:

     Tindrà un bon coneixement de com funcionen els éssers vius.
     Sabrà aplicar coneixements tecnològics a aquest fonament biològic.
     Sabrà aplicar tot això per obtenir i millorar productes i serveis d'origen biològic.

L'anàlisi de l'interès científic, social i acadèmic de la biotecnologia posa de manifest la conveniència de formar professionals capaços de respondre a les necessitats de la societat i del mercat laboral en els diferents àmbits de recerca, desenvolupament, producció, gestió i educació, relacionats amb els sistemes biològics, és a dir, es necessiten professionals amb una formació pluridisciplinària en el coneixement dels sistemes biològics i la seva producció industrial, amb nocions de gestió empresarial i d'aspectes legals i ètics.


El grau d'Enginyeria Informàtica capacita l'estudiant per aconseguir solucions informàtiques globals mitjançant sòlids processos d'enginyeria. També li capacita per dirigir projectes informàtics, i per crear i gestionar la tecnologia per a construir i mantenir sistemes informàtics.

Una persona que hagi estudiat Engin

Requisits

Los estudiantes que quieran acceder a esta doble titulación deben tener una formación científica aceptable y querer desarrollar su carrera profesional en el ámbito de las tecnologías bio y la informática.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Horari

mañana y tarde
Doble titulació de Grau de Biotecnología e Ingeniería Informática
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Sol·licita informació
X