Màster Universitari Online en Economia de la Salut i del Medicament

1011 Persones estan visitant aquest curs
Preu 8.450 €
Sol·licita informació
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Màster Universitari Online en Economia de la Salut i del Medicament
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Preu 8.450 €

Descripció

El Màster en Economia de la Salut i del Medicament. Modalitat online forma a especialistes en economia de la salut i gestió dels serveis sanitaris i del medicament. El màster es dirigeix a professionals i titulats relacionats amb el sector sanitari i farmacèutic.
La preparació dels materials per als mòduls no presencials va a càrrec dels professors dels departaments d'Economia i Empresa i Ciències de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra, així com d'altres col·laboradors. Tots ells estan vinculats al Centre d'Investigació en Economia i Salut (CRES) i tenen experiència professional i acadèmica provada. El contingut dels diferents cursos combina l'explicació dels fonaments metodològics amb l'ús dels instruments obtinguts de les pròpies publicacions de professors i col·laboradors. A més, inclou la discussió de casos extrets de la literatura especialitzada.

Temari

  • Mòdul 1. Avaluació econòmica de medicaments i tecnologies mèdiques (1): conceptes bàsics. Aquest mòdul és pot cursar per separat.
  • Mòdul 2. Tècniques quantitatives aplicades a la gestió de serveis sanitaris.
  • Mòdul 3. Economia i polítiques de finançament del medicament.
  • Mòdul 4. Avaluació econòmica de medicaments i tecnologies mèdiques (2): avenços.
  • Mòdul 5. Gestió del medicament en els sistemes sanitaris.
  • Mòdul 6. Economia de la salut (1): Oferta.
  • Mòdul 7. Economia de la salut (2): Demanda.
  • Mòdul 8. Tècniques de modelització en l'avaluació econòmica de medicaments i tecnologies sanitàries.
  • Mòdul 9. Informe final (term paper).

Destinataris

El programa es dirigeix a professionals dels sectors sanitari i farmacèutic que no disposin de temps per a una formació presencial o que prefereixin una formació basada fonamentalment en la comunicació virtual. Aquest programa online en Economia de la Salut i en Farmacoeconomia s'adapta a les necessitats i als requeriments de professionals amb experiència i de titulats recents que vulguin ampliar els seus coneixements en aquestes àrees.
El programa es dirigeix a professionals que, independentment del seu lloc de residència, vulguin seguir un curs a distància de les característiques esmentades.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Objectius

Proporcionar la formació especialitzada en economia i gestió dels serveis sanitaris i del medicament (farmacoeconomia). La gestió en el sector sanitari i farmacèutic s'entén en el sentit més ampli i inclou les presentacions de l'Administració pública, els centre i serveis de les institucions sanitàries a qualsevol dels nivells assistencials, els proveïdors de les prestacions farmacèutiques, les agències d'avaluació de medicaments i tecnologies mèdiques, així com la indústria i els distribuïdors farmacèutics, les entitats asseguradores i les consultores d'aquest sector.
El programa té un especial interès per als professionals i titulats relacionats amb el sector sanitari i interessats en els temes d'economia de la salut, la farmacoeconomia, el disseny i la gestió de programes de qualitat.
El màster es dirigeix especialment a aquests titulats i professionals i els ofereix una formació acadèmica amb una elevada reputació en el mercat. El programa no exigeix als participants coneixements econòmics previs.

Pràctiques

El programa inclou la possibilitat de realitzar pràctiques extracurriculars. Aquest tipus de pràctiques: No formen part dels continguts acadèmics del màster o postgrau. Es consideren un complement
Màster Universitari Online en Economia de la Salut i del Medicament
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Campus i seus: Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Plaça de la Mercè, 10-12 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X