Educació infantil

1033 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EDUCEM BUSINESS, SL
Educació infantil
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Granollers (Barcelona)
2000 hores
Consulteu el preu

Descripció

Des dels seus inicis, Educem ha apostat per la formació professional. La nostra trajectòria en aquesta etapa educadora supera els 65 anys.
 
A partir del proper curs 2012-2013, la nostra escola ofereix el cicle de grau superior d'Educació Infantil tant demandat des de fa molt de temps pel nostre alumnat en particular, i per la ciutat i la comarca en general.
 
El Cicle d'Educació Infantil es troba dins de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat. Aquest cicle té a Educem un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat de preparar l'alumne/a amb una sòlida base de cara a les diferents sortides acadèmiques que possibilita el cicle i a facilitar la transició al món laboral.
L'objectiu principal d'aquest cicle és formar un/a bon/a professional dins el món de l'educació a la infància, tant a nivell de conceptes i procediments com a nivell de capacitats claus, per tal de garantir la seva incorporació dins del món laboral.
L'aprenentatge de l'alumnat es complementa amb el mòdul de Formació en Centres de Treball, en el qual l'alumne/a podrà desenvolupar tant els coneixements adquirits com les seves capacitats claus. Actualment, les empreses amb les quals tenim convenis de pràctiques són majoritàriament del Vallès Oriental, procurant que l'empresa estigui pròxima al lloc de residència del l'alumne/a.
Aquesta unió empresa-escola ens permet valorar les necessitats reals de les empreses, i adaptar els nostres continguts per satisfer-les, sense perdre de vista les directrius pedagògiques del Centre i el tracte individualitzat que ens caracteritza.
 
Així mateix, les necessitats d'un mercat de treball integrat a la Unió Europea fan que la llengua anglesa esdevingui fonamental en la inserció laboral de l'alumnat dels cicles formatius. Per aquest motiu, en aquest cicle formatiu de grau superior es dissenyen activitats d'ensenyament-aprenentatge que incorporen la utilització de la llengua anglesa.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Educació infantil
EDUCEM BUSINESS, SL
Campus i seus: EDUCEM BUSINESS, SL
EDUCEM BUSINESS, SL
c/Joan Prim, 11 08400 Granollers (Barcelona)
Sol·licita informació
X