MasterD Cursos

Curs d'Energia Solar Fotovoltaica

MasterD Cursos

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona
consultar preu

Curs d'Energia Solar Fotovoltaica

Descripció

Aquest curs d'energia solar fotovoltaica de Exitae i la Càtedra UPM / MasterD et prepara per al muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques.A més, amb el curs d'energia solar fotovoltaica podràs aconseguir una titulació oficial, un certificat de professionalitat en muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques: ENAE108_2, que emet el SEPE o, si s'escau els serveis d'ocupació de les comunitats autònomes, a través d'unes proves convocades per les comunitats autònomes,Accedeix al mercat laboral amb la garantia d'una titulació. Podràs ejerecer la teva activitat professional en qualsevol empresa del sector que es dediqui a la instal·lació d'energia solar fotovoltaica, tant autònomes com connectades a xarxa.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1. Replanteig d'instal·lacions solars fotovoltaiques.
  • Mòdul 2. Muntatge d'instal·lacions solars fotovoltaiques.
  • Mòdul 3. Manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques.

Objetius

Obtenir el certificat de professionalitat ENAE 108_2. Tipus de generadors, transformadors i motors. Avaries dels generadors i que proteccions aplicar per evitar-los. Funcionament i configuració dels diferents tipus d'instal·lacions d'energies solar fotovoltaica. Interpretar projectes i memòries tècniques d'instal·lacions solars fotovoltaiques per a realitzar operacions de replantejament. Elaborar plans de treball per al muntatge elèctric d'instal·lacions solars fotovoltaiques. Tècniques a emprar en el muntatge de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Tipus d'equips de protecció individual. Mitjans i equips de prevenció en el manteniment de les instal·lacions. Prevenir les possibles emergències en la instal·lació. Identificar i enumerar la senyalització de prevenció. Documentació referent a les operacions de manteniment en instal·lacions solars fotovoltaiques.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Avantatges del curs


Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.

Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Energia Solar Fotovoltaica