Curs d'Energia Solar Fotovoltaica

41 Persones han demanat informació
1063 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Curs d'Energia Solar Fotovoltaica
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs d'energia solar fotovoltaica de Exitae i la Càtedra UPM / MasterD et prepara per al muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques.
 
A més, amb el curs d'energia solar fotovoltaica podràs aconseguir una titulació oficial, un certificat de professionalitat en muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques: ENAE108_2, que emet el SEPE o, si s'escau els serveis d'ocupació de les comunitats autònomes, a través d'unes proves convocades per les comunitats autònomes,
 
Accedeix al mercat laboral amb la garantia d'una titulació. Podràs ejerecer la teva activitat professional en qualsevol empresa del sector que es dediqui a la instal·lació d'energia solar fotovoltaica, tant autònomes com connectades a xarxa.

Temari

1. Replanteig d'instal·lacions solars fotovoltaiques.
2. Muntatge d'instal·lacions solars fotovoltaiques.
3. Manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Vídeoclases 24hs: Accés a totes les classes en vídeo. Classes en directe: Sessions en directe amb el teu professor.

Objectius

Obtenir el certificat de professionalitat ENAE 108_2. Tipus de generadors, transformadors i motors. Avaries dels generadors i que proteccions aplicar per evitar-los. Funcionament i configuració dels diferents tipus d'instal·lacions d'energies solar fotovoltaica. Interpretar projectes i memòries tècniques d'instal·lacions solars fotovoltaiques per a realitzar operacions de replantejament. Elaborar plans de treball per al muntatge elèctric d'instal·lacions solars fotovoltaiques. Tècniques a emprar en el muntatge de les instal·lacions solars fotovoltaiques. Tipus d'equips de protecció individual. Mitjans i equips de prevenció en el manteniment de les instal·lacions. Prevenir les possibles emergències en la instal·lació. Identificar i enumerar la senyalització de prevenció. Documentació referent a les operacions de manteniment en instal·lacions solars fotovoltaiques.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Pràctiques

Pràctiques professionals en Empreses.

Avantatges del curs

Tallers Presencials grupals i individuals en els nostres centres.
Curs d'Energia Solar Fotovoltaica
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X