Curs escolar convalidable a Mallow (Irlanda)

Preu 12.395 €
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Curs escolar convalidable a Mallow (Irlanda)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Preu 12.395 €

Descripció

Excel·lent col·legi situat en una petita ciutat de 8.000 habitantesa 35 km al Nord de Cork. La comunitat del col·legi de forta tradició familiar, l'staff competent i l'equip de professors,
sota l'experta direcció professional del director aconsegueixen la disciplina necessària animant els alumnes a acceptar responsabilitats del seu comportament preparant-los per al seu futur.

Preu:
  •     Curs escolar: 12.395 euros.
  •     1r trimestre: 7.085 euros.
  •     2n trimestre: 6.290 euros.
  •     3r trimestre: 5.960 euros.
  •     1r i 2n trimestre: 10.035 euros.
  •     2n i 3r trimestre: 8.835 euros.


Fitxa tècnica:
• Localització: Mallow
• Tipus d'escola: Mixt
• Cursos acadèmics: 1r ESO a 2n Batxillerat
• Ciutat pròxima: Cork
• Nombre total alumnes: 500
• Ràtio alumnes-professor: 20: 1
• Uniforme: Sí
• Aeroport final de destinació: Cork Airport
• Nivell requerit: Superar el test de nivell (prova gratuïta en CIE)


Característiques
El col·legi reconeix cada estudiant com a únic amb diferents desitjos i necessitats. El professorat juntament amb els pares s'esforça a desenvolupar el talent dels seus fills perquè així
puguin assolir el seu màxim potencial. El seu desig és que els estudiants millorin la seguretat en si mateixos i obtinguin les habilitats i atributs necessaris per al seu futur. Entre les instal·lacions del col·legi trobem un gimnàs, diversos camps esportius, menjador, emissora, aules de tecnologia i laboratori.

Allotjament
Família irlandesa seleccionada que acull l'estudiant com un membre més de la mateixa i li ofereix pensió completa, habitació equipada (individual o doble) i únic espanyol a la Família. La família acompanya al participant al col·legi el primer dia i l'ajuda a adquirir els llibres i uniforme. Així mateix l'informa del transport públic extra en cas que no pugui anar a l'escola a peu o no li porti la família. La selecció de famílies es realitza seguint les directrius del Departament Irlandès d'Educació i Ciència.

Activitats extraescolars i esports
Per augmentar l'èxit acadèmic, s'ofereixen les següents activitats extraescolars, segons disponibilitat: drama, competicions nacionals d'història, debats, competició de lideratge, consell estudiantil, viatges, excursions, grup de música, cor, musicals, art i cultura.
El col·legi ofereix una gran varietat d'activitats esportives: futbol gaèlic, tennis de taula, escacs, rugbi, "pitch & putt", "hurling", bàdminton, atletisme, bàsquet, caiac, arts marcials, voleibol, futbol per a noies, futbol europeu , hoquei, camogie, pesca, golf, senderisme, equitació i escalada.

Temari

Programa Acadèmic
El Departament d'Educació Irlandès dissenya el programa d'estudis en tres cicles: Junior Certificate (1r, 2n i 3r d'ESO), Transition Year (4t d'ESO) i Leaving Certificate (1r i 2n de Batxillerat). Al matí cursen 3 assignatures de 9 a 11h, tenen un descans de 15 min i 3 classes més fins a les 13h. A la tarda continuen amb 3 assignatures de 13: 40h a 15: 35h. cada
estudiant tria de 7 a 10 assignatures, entre d'altres: Història, Geografia, Francès, Alemany, Art, Música, Ciències, "Home economics", Tecnologia, Dibuix tècnic, Estudis d'empresa, Religió, Estudis clàssics, Xinès, Educació social i política , Educació física, Informàtica, Anglès i Matemàtiques.

Destinataris

Edat 12 a 18 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Preu

Preu 12.395 €
Curs escolar: 12.395 euros. 1r trimestre: 7.085 euros. 2n trimestre: 6.290 euros. 3r trimestre: 5.960 euros. 1r i 2n trimestre: 10.035 euros. 2n i 3r trimestre: 8.835 euros.
Curs escolar convalidable a Mallow (Irlanda)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X