Curs d'Especialista en cures d'animals de zoològic

1097 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CODEF Consultors de formació
Curs d'Especialista en cures d'animals de zoològic
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Girona
400 hores
Consulteu el preu

Descripció

El maneig i cura de les diferents espècies d'animals incloses en un nucli zoològic exigeixen la tasca d'un professional que conegui tant les característiques pròpies de les instal·lacions com, òbviament, les dels animals. En aquest sentit, l'Especialista en Cures d'Animals de Zoològic disposa d'uns coneixements específics que li permeten, a més de fer realitat les seves inquietuds, exercir professionalment en entorns i situacions reals, intervenint en diferents accions: habilitació, manteniment i disseny d'espais; captura i subjecció; prevenció de malalties; control reproductiu; gestió de conductes, alimentació, etc.
Amb aquest curs es pretén que l'alumne, tingui o no coneixements previs, pugui capacitar-se per treballar com a cuidador en zoològics i en altres àmbits relacionats que requereixin aquest perfil professional.

Temari

Mòdul 1: generalitats i legislació
  •      UD1. Centres zoològics: conceptes bàsics.
  •      UD2. Aspectes legals.
 
Mòdul nº 2: la instal·lació zoològica
  •      UD1. Funcionament de les poblacions d'un zoo.
  •      UD2. Disseny d'instal·lacions.
  •      UD3. Mètodes de captura, subjecció i marcatge.
 
Mòdul nº 3: cura i alimentació dels animals de zoològic
  •      UD1. Benestar animal i alimentació.
  •      UD2. Medicina preventiva.
  •      UD3. Socialització i maneig reproductiu.
 
Mòdul nº 4: característiques de les espècies d'animals de zoològic
  •      UD1. Aus.
  •      UD2. Mamífers.
  •      UD3. Reptiles.22 
Mòdul nº 5: legislatiu.
  • UD1. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol
  • UD2. RD 2/2008 del 15 d'Abril Generalitat de Catalunya

Destinataris

  • Aquelles persones que estiguin interessades a formar-se, per primera vegada, en un àmbit laboral de gran dinamisme i que, en l'actualitat, desperta un gran interès, conscienciació i compromís: la cura dels animals zoològics i salvatges.
  • Aquelles persones que, tenint coneixements en matèria veterinària (auxiliars, tècnics, etc.) vulguin treballar atenent les diferents espècies que habitualment es troben en entorns zoològics.
  • Aquelles persones que ja tinguin alguna relació amb nuclis zoològics o parcs naturals i que estiguin interessades en promocionar-se per exercir professionalment com a cuidador d'animals.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport dels teus professors. Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials obligatòries. Podràs assistir a la s classes presencials en els nostres centres. Tindràs tutories quan tu les demanes. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos. Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne). Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual

Titulació obtinguda

Diploma de Tècnic especialista en cures d'animals de zoològic atorgat per la nostra institució.

Pràctiques

Pràctiques en centres especialitzats de tot Catalunya.

Perspectives laborals

Cuidador d'animals en nuclis zoològics. Cuidador d'animals en zones protegides i parcs naturals. Ajudant de diferents professionals que exerceixen en parcs zoològics, com, per exemple, etòlegs, zoòlegs, experts en conservació d'espècies salvatges, etc. Exercici d'activitats relacionades amb el manteniment de les instal·lacions i el correcte cura i maneig dels animals. Col·laborador en centres de recuperació de fauna salvatge. Exercici d'activitats relacionades amb animals en establiments i residències, comercials o no.

Preu

Consulteu el preu
Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Borsa de treball

Una vegada obtingut el corresponent títol, pots acollir-te a una àmplia borsa de treball a la teva província i Comunitat.
Curs d'Especialista en cures d'animals de zoològic
CODEF Consultors de formació
Campus i seus: CODEF Consultors de formació
CODEF.cat Consultors de formació
C/ Marquès de Caldes de Montbui,123 bxs 17005 Girona
Sol·licita informació
X